Αυτή είναι η γυναίκα που έσφαξε τον σύντροφό της στην Ζάκυνθο....

Οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβαζαν στο facebook δεν έδειχναν με τίποτα τα όσα έμελλε να ακολουθήσουν - Η γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της και προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη...
Ένα 24ωρο μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα, νέα στοιχεία έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της υπόθεσης και να αποκαλύψουν πλήρως τα όσα έκανε η δολοφόνος, που....
έσφαξε τον σύντροφό της, μέσα στο μαγαζί που διατηρούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι ξεκίνησε στις 20.00 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (10-09-2014). Όπως είπε αργότερα η δολοφόνος στους αστυνομικούς, συνεχίστηκε και όταν έφυγαν από το κατάστημα οι υπάλληλοι και οι πελάτες.
ΦΩΤΟ από facebook θύματος
ΦΩΤΟ από facebook θύματος

Οι ώρες περνούσαν αλλά τα πνεύματα δεν έλεγαν να ηρεμήσουν. Κάποια στιγμή η γυναίκα σε κατάσταση αμόκ προσπάθησε έβαλε φωτιά στο μαγαζί για να το κάψει και ο Κενυατικής καταγωγής συντροφός της, προσπάθησε να την συγκρατήσει. Τότε εκείνη άρπαξε ένα μαχαίρι από τη μπάρα και το ''κάρφωσε'' στο σώμα του 36χρονου. Ο θάνατος του άντρα ήταν ακαριαίος και οι αστυνομικοί αργότερα τον βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.
ΦΩΤΟ από facebook θύματος
ΦΩΤΟ από facebook θύματος
ΦΩΤΟ από facebook θύματος
ΦΩΤΟ από facebook θύματος

Η δολοφόνος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Για να αποφύγει τη σύλληψη έσβησε τη φωτιά, βγήκε έξω και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Σε όσους πλησίασαν για να την ρωτήσουν, έλεγε πως είχε φύγει από το μαγαζί και όταν επέστρεψε βρήκε τον αγαπημένο της νεκρό.

Οι αστυνομικοί που από την πρώτη στιγμή τη θεώρησαν ως την βασική ύποπτη για τη δολοφονία την οδήγησαν στο τμήμα. Εκεί άρχισε να καταθέτει, αλλά οι συνεχείς αντιφάσεις και κυρίως τα αποτυπώματά της στο μαχαίρι του εγκλήματος την πρόδωσαν. 
ΦΩΤΟ από facebook θύματος
ΦΩΤΟ από facebook θύματος

Η ομολογία της δολοφονίας
"Με χτυπούσε συνεχώς, οι καβγάδες μας ήταν καθημερινοί, τον ζήλευα" φέρεται να ισχυρίστηκε η δολοφόνος. Σε αυτο συνηγορούν και οι μαρτυρίες των γειτόνων. Σύμφωνα με τους μάρτυρες, το ζευγάρι διατηρούσε το μαγαζί τα τελευταία δύο χρόνια και οι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από την Ασφάλεια Ζακύνθου εντος της ημέρας, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο άτυχος άντρας που βρήκε φρικτό θάνατο, δεν είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν...
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια