Να πάει να γ@μηθει ο Χαρδούβελης είπε ωρυόμενη η Άννα Καραμανλή!!!!

Σάλο έχει προκαλέσει η ένταση και τα "γαλλικά" της Άννας Καραμανλή κατά του Γκίκα Χαρδούβελη με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας "απολογήθηκε" μέσω twitter.
Το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή όλοι έμειναν άναυδοι όταν είδαν την Άννα Καραμανλή να ξεσπά και με δάκρυα στα μάτια να επιτίθεται....
φραστικά στον σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών, Γ. Θεοδωρακόπουλο.

«Μας έχετε καταστρέψει, δεν μπορούμε να βγούμε στον κόσμο, το μόνο που μας έχει μείνει είναι η αξιοπρέπεια μας. Είναι ντροπή όλα αυτά που έχετε κάνει και να πάτε να τα πείτε στον Χαρδούβελη. Έλεος πια, να πείτε στον Χαρδούβελη να πάει να γ@@@», είπε ωρυόμενη η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

"Λυπάμαι πολύ που παραφέρθηκα. Δε λυπάμαι καθόλου για την ουσία όσων είπα για τον ΕΝΦΙΑ", έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το πρωί της Τετάρτης. 

Επίσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, η βουλευτής της ΝΔ δικαιολόγησε το ξέσπασμά της λέγοντας πως «από έναν άνθρωπο που δεν έχει να πληρώσει, δεν μπορεί ζητάμε να πληρώσει κι άλλα. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν μπορώ να τους αγνοήσω τους ανθρώπους που υποφέρουν».

«Ζω με τον κόσμο στη Β' Αθήνας όπου εκλέχθηκα κι όχι στο γραφείο μου. Βλέπω ανθρώπους που υποφέρουν, ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν τη δόση του δανείου τους και την ίδια ώρα να πρέπει να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ», είπε.

Και τόνισε ότι δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό ανάμεσα σε εκείνη και τον σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών. «Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Θεοδωρακόπουλο, όμως εκπροσωπεί αυτό που λέμε άκαρδος τεχνοκράτης. Διότι στην περίπτωση που κάποιος ή χάνει το σπίτι του ή θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ, ο κ. Θεοδωρακόπουλος απάντησε ότι φυσικά θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ».

Παραδέχθηκε ότι ήταν έξαλλη με τη στάση του Γ. Θεοδωρακόπουλου και ότι απευθύνθηκε με έντονο τρόπο στον ίδιο: «Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν εγώ δάκρυσα ή αν είπα "γαλλικά". Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν πρέπει να μας αγνοούν εμάς τους βουλευτές, ούτε τους πολίτες που έχουν ανάγκη. Την ίδια αντίδραση είχαμε και από τον κ. Καραβίτη, τον εμπνευστή του ΕΝΦΙΑ».

Σε ό,τι αφορά τον κ Χαρδούβελη, η κ. Καραμανλή υπογράμμισε: «Ο Χαρδούβελης δεν φταίει. Μόλις τώρα ήρθε. Περιμένουμε όμως να αποδοθούν ευθύνες σ' αυτούς που έφταιξαν. Περιμένουμε να δούμε επίσης και πού βρίσκεται και τι θα γίνει με τον κ. Καραβίτη που ήταν και ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια