Σε αγώνα 3ης εθνικής στην Κρήτη επεισόδια με σοβαρό τραυματισμό φιλάθλου - Χαροπαλεύει στο Βενιζέλειο....

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του - Ετοιμάζεται η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας - Σύμφωνα με τους γιατρούς υπέστη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος - Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 27χρονος

Διασωληνωμένος - σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση - νοσηλεύεται ο φίλαθλος του Εθνικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από επεισόδια....
στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, όπου ο τοπικός Ηρόδοτος «φιλοξενούσε» τον Εθνικό, στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν από το «Βενιζέλειο Νοσοκομείο» ο 46χρονος διεγνώσθη με βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος. Για το λόγο αυτό «προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή». 



Συγκεκριμένα, γύρω στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης ξεκίνησαν σοβαρά επεισόδια στην εξέδρα, όταν λιγοστοί οπαδοί του Ηροδότου -από την απέναντι κερκίδα- πήγαν στην κερκίδα όπου βρίσκονταν 15-20 φίλαθλοι του Εθνικού.

Εκεί προσπάθησαν να πάρουν το πανό που κρατούσε ο εν λόγω φίλαθλος του Εθνικού, χτυπώντας τον με μπουνιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Το παιχνίδι διακόπηκε, μετά από προτροπή του αρχηγού του Εθνικού, Μανώλη Λύγκου, προς το διαιτητή της αναμέτρησης, με το γιατρό του Εθνικού να προσφέρει, αρχικά, τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο φίλαθλο, μέχρις ότου να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ - που στο μεταξύ είχε κληθεί - προκειμένου να τον μεταφέρει στο «Βενιζέλειο» Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως γνωστοποίησε η πλευρά του Εθνικού, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κατσούλη κάτοικο Πειραιά, ο οποίος κρατιέται στην ζωή με τεχνητά μέσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται για τον 37χρονο Κωνσταντίνο Λόλη, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και μάλιστα έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.

Ο Κωνσταντίνος Κατσούλης έχει σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις - με πιθανή εσωτερική αιμορραγία, ενώ ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος, βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ επισκέφτηκε και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Για το περιστατικό έχει συλληφθεί ένας 27χρονος. Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται: «Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο της Κρήτης 27χρονος ημεδαπός γιατί συμμετείχε σε συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων λίγο πριν τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Γ Εθνικής μεταξύ των ομάδων Ηροδότου και Εθνικού Πειραιά, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 46χρονου ημεδαπού ο οποίος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση».
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια