Παγκόσμιο θαυμασμό προκαλεί το ΠΑΣΟΚ του Αντώνη Σαμαρά!!!

Οι νέες μεταγραφές της σοσιαλιστικής κυβέρνησης!

“Ειναι αναμφισβήτητα η καλύτερη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ από την εποχή του Κώστα Σημιτη”! Λένε ιστορικά στελέχη του κινήματος μην μπορώντας να κρύψουν τον θαυμασμό τους για τον ηγέτη Αντώνη Σαμαρά που κατάφερε να αναστήσει το απαξιωμένο ΠΑΣΟΚ που κληρονόμησε από....
 τον Γιώργο Παπανδρέου. Κανείς πέραν ίσως του Σωκράτη Κόκκαλη, δεν είχε πιστέψει ότι το παιδί από την Καλαμάτα θα κατάφερνε μετά από δεκαετίες να δομήσει την ισχυρότερη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία μάλιστα κερδίζει τον σεβασμό από τα άδυτα του ΔΝΤ μέχρι το Βερολίνο για το υποδειγματικό έργο της.
Το μυστικό όμως του Αντώνη Σαμαρά δεν είναι άλλο από την προσεκτική επιλογή και αξιοποίηση των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε καίριες θέσεις, ακόμα και αν δεν εξελέγησαν ούτε στο χωριό τους. Ο μέγας Γεωργάκης Παπανδρέου άλλωστε, ακολούθησε την αρχή των μεγάλων ηγετών, Μουσολίνι, Χίτλερ κ.α. δηλώνοντας ότι “ο κυβερνήτης δεν σέρνεται από πλειοψηφίες”!
Έτσι λοιπόν και ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρασύρθηκε από το ότι οι βρωμεροί πολίτες της Άρτας δεν ψήφισαν τον μέγα Βατοπαιδοφαγο Τσιρώνη. Αντίθετα, του εμπιστεύθηκε το υπουργείο παιδείας ώστε να διαβεβαιώσει πως το διαστημικό έργο της Διαμαντοπουλου θα συνεχιστεί απρόσκοπτα!

Και με ήθος! Πουθενά δεν αναφέρεται η πολιτική προέλευση του σοσιαλιστή μαχητή…
Αλλά η τιτάνια κίνηση που θα έκανε ακόμα και τα οστά του Ιδρυτή να χορεύουν σάμπα, είναι η χρησιμοποίηση της ενσάρκωσης του γιωργοπαπανδρεϊκού σοσιαλισμού: Τον επικό Λιβάνιο! Το αγνό σοσιαλιστικό τέκνο που ανδρώθηκε στους μέγιστους εν ζωή, Ραγκούση και Καμίνη!



Και τι σεμνότης! “Τεχνοκράτης” ο Λιβάνιος! Στον σκληρό πυρήνα των τεχνοκρατών του σοσιαλιστικού μνημονίου, που κατάφερε να κάνει ακόμα και τον Βλαντιμίρ Ίλιτς Ουλιάνοφ να μοιάζει προστάτης του επιχειρείν και της ατομικής ιδιοκτησίας!

Είναι δεδομένο πως στην μελλοντική Ελλάδα του σοσιαλισμού, οι προτομές του Αντώνη Σαμαρά θα κοσμούν την είσοδο κάθε γκούλαγκ συμμόρφωσης καπιταλιστών τυροπιταδων.

olympia spyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια