Σάντος: Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήθελαν να πετύχουν το γκολ για να γίνουν πρωταγωνιστές και δεν βοηθούσαν την ομάδα!!!

Σαφώς και εννοεί τον Χριστοδουλόπουλο που όσες φορές είχε την μπάλα, πάντα έκανε σουτ, χωρίς να δώσει κάποια πάσα σε άλλον ποδοσφαιριστή που ήταν σε πλεονεκτική θέση....
Σε πολλές φάσεις, όλοι είδαμε να του ζητούν την μπάλα, αλλά ο Λάζαρος κοιτούσε μόνο το τέρμα! Αποκορύφωμα, στην παράταση κάνει ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Μήτρογλου που ήταν....
σε πλεονεκτική θέση, του φώναξε "μα καλά δεν βλέπεις" και ο Χριστοδουλόπουλος του είπε σκάσε ρε μη μιλάς.

Σίγουρα όμως δεν είναι άμοιρος ευθυνών και ο Σάντος, αφού θα έπρεπε να τον φωνάξει στην πλάγια γραμμή και να τον συνετίσει.....

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τον αποκλεισμό της Εθνικής στη φάση των "16" του Μουντιάλ, τονίζοντας πως υπήρξαν ποδοσφαιριστές που είχαν στο μυαλό τους να γίνουν... πρωταγωνιστές -με το να σκοράρουν- και όχι να βοηθήσουν την ομάδα!
Ο Φερνάντο Σάντος έκανε δηλώσεις στην πορτογαλική "Radio Noticias" και εξήγησε τους λόγους της ήττας της Εθνικής από την Κόστα Ρίκα.

Κι ενώ αρχικά τόνισε πως η ομάδα δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένη στον έξτρα χρόνο της παράτασης, στη συνέχεια πέταξε τις… μπηχτές του για κάποιους παίκτες, που όπως είπε τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν κάποιο γκολ.

"Η ομάδα είχε καρδιά, αλλά λίγο μυαλό στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Η φυσική κούραση στοίχισε στην ομάδα για να γράψει ιστορία. Νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε σ' αυτό το παιχνίδι", είπε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος στο «Radio Noticias», της Πορτογαλίας, πριν… ρίξει τις μπηχτές του.

"Υπήρχαν δυο - τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονταν περισσότερο στο να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ. Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ' ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη, σε αρκετές απώλειες μπάλας", σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός και σίγουρα τα όσα είπε θα φέρουν αρκετή… κουβέντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια