Eν ενεργεία υπάλληλος της τράπεζας eurobank o Χαρδούβελης!!!

Θα ήθελα να ξέρω την άποψη του Σαμαρά για τον νέο υπουργό οικονομικών που τοποθέτησε στην Ελλάδα η τρόικα. 
Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο Σαμαράς θα έβαζε για υπουργό οικονομικών, τον Σημιτικό πασόκο, αποτυχημένο....
στις προβλέψεις του για την οικονομία, Χαρδούβελη.


Ως το 2004 ήταν οικονομικός σύμβουλος στον τέως πρωθυπουργό Κ. Σημίτη. Κατόπιν διατέλεσε σύμβουλος του Παπαδήμου στο μεγάρο Μαξίμου. Και τέλος, μέχρι πριν λίγες ημέρες διατελούσε οικονομικός σύμβουλος του ομίλου Eurobank, όμως έλαβε άδεια άνευ αποδοχών για όσο διάστημα θα βρίσκεται στην «ηλεκτρική καρέκλα» του Μαξίμου. Δηλαδή παραμένει υπαλληλος της Eurobank... 

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ EUROBANK !!!!

Ο Χαρδούβελης, μαζί με τον Πέτρο Χριστοδούλου, (πρώην στέλεχος της Goldaman Sachs και αργότερα της Εθνικής), αποτέλεσαν τους δυο βασικούς διαπραγματευτές της χώρας μας για το χρέος με το περίφημο λόμπι των τραπεζών, IIF.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Χαρδούβελης πραγματοποιούσε συνομιλίες με τους Ευρωπαίους τραπεζίτες χωρίς να έχει εγκαταλείψει τη θέση του στη Eurobank – αλλά έχοντας λάβει μόνο μια άδεια άνευ αποδοχών.

Όμως τόσο η Eurobank όσο και η Εθνική Τράπεζα, το μέλλον των οποίων εξαρτώταν από τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με το IIF είναι μέλη του…IIF. Η ελληνική κυβέρνηση δηλαδή είχε αναθέσει σε δυο μέλη του τραπεζικού λόμπι να διαπραγματεύονται με τις τράπεζες το μέλλον της χώρας.

Μια τραπεζική δικτατορία όμως ολοκληρώνεται μόνο όταν οι τραπεζίτες γίνονται δοτοί πρωθυπουργοί και υπουργοί οικονομικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια