Πουλάμε την πρόκριση της Εθνικής μας σε άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα!!!!

Η κυβέρνηση μετά την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας να προκριθεί στους 16 του Μουντιάλ και προκειμένου να συνεχιστεί η ανάπτυξη στη χώρα μας, αποφάσισε να πουλήσει την πρόκριση σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα που αποκλείστηκε.

Σε έκτακτη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, Σαμαράς και Βενιζέλος συζήτησαν το θέμα και αποφάσισαν πως είναι μεγάλη ευκαιρία να πουλήσουν....

την πρόκριση, για να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους, ώστε να δοθούν κάποια χρήματα στους ενστόλους, στους δικαστικούς, αλλά και σε άλλες ευπαθείς ομάδες.

Αμέσως μετά την συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου ο Πρωθυπουργός μίλησε τηλεφωνικά με την Ανγκέλα Μέρκελ που του τόνισε ότι είναι υπερήφανη για αυτή την απόφαση που πήρε ένα δικό της παιδί. Μάλιστα του είπε πως πρέπει να τρέξουν ακόμα γρηγορότερα οι μεταρρυθμίσεις και πως είναι καιρός να αξιοποιήσουν ίσως και κάποια Αρχαία που "περισσεύουν" στη χώρα μας, όπως του είπε χαρακτηριστικά. Ο Πρωθυπουργός αφού ευχαρίστησε την Γερμανίδα καγκελάριο για την στήριξη της, είπε πως θα το συζητήσουν το θέμα στην επόμενη συνάντηση τους...


Μόλις έγινε γνωστή η πρόθεση της Ελλάδος, η Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ επικοινώνησε η ίδια με τον Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα τον προσφώνησε "Αγαπητέ Αντώνη" και του ζήτησε να παραχωρήσουμε την πρόκριση.

Μεταξύ άλλων του είπε πως είναι ευκαιρία να μπουν χρήματα στα ταμεία του κράτους μας και πως είναι θετική να συζητήσουν και για την επιστροφή των αγαλμάτων στην Ελλάδα που είχε "δανειστεί για να τα σώσει" ο Λόρδος Έλγιν. Βέβαια όχι τα κανονικά μάρμαρα, αλλά πολύ καλά και πιστά αντίγραφα.

Όμως με τον Πρωθυπουργό μίλησε τηλεφωνικά και Ισπανός δισεκατομμυριούχος, που πρότεινε στον Σαμαρά, ένα ιλιγγιώδες ποσό για να δώσουμε την πρόκριση στην Ισπανική ομάδα, επίσης κάνει δώρο στην Εθνική μας ομάδα, ένα μήνα διακοπές στην Ίμπιζα!!!


Όπως έγινε γνωστό, η νύχτα στο Μαξίμου θα είναι μεγάλη αφού όπως μάθαμε από έγκυρη πηγή περιμένουν πολύ μεγάλη πρόταση και από την Ιταλία.


Σε επικοινωνία με στέλεχος της κυβέρνησης μάθαμε πως μέχρι το μεσημέρι θα έχουν αποφασίσει από κοινού Σαμαράς και Βενιζέλος που θα δοθεί η πρόκριση.


Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση, είχαμε αντιδράσεις από την Αξιωματική αντιπολίτευση που υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο, είναι κατάφωρα αντισυνταγματικό και θα προσφύγουν στα ανώτατα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσις....


Με μια σκληρή ανακοίνωση η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη είπε πως οι δυνάμεις της αντίδρασης θέλουν τη χώρα δέσμια και ποντάρουν στην καταστροφή της, χωρίς να καταλαβαίνουν πως είναι η ώρα, η χώρα μας να κάνει γοργά βήματα για την ανάπτυξη.

Τελειώνοντας είπε πως τους αφήνουμε στην κρίση του Ελληνικού λαού που χαιρετίζει και στηρίζει αυτή μας την απόφαση, μάλιστα συμπλήρωσε πως ένας παππούς είπε στον Σαμαρά, πως είναι διατεθειμένος να βρει δανεικά και να πάει να υποστηρίξει την ομάδα που θα δώσουμε την πρόκριση.

Σε τηλεδιάσκεψη που είχε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με τον προπονητή αλλά και τους παίχτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τους τόνισε την ανάγκη να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις για να έρθει πιο γρήγορα η ανάπτυξη και πως από τα χρήματα που θα πάρουμε θα τους δοθεί κάποιο μεγάλο πριμ.

Οι παίχτες στην αρχή ήταν διστακτικοί, όμως βλέποντας το όραμα του Πρωθυπουργού κατάλαβαν πως είναι μόνο για το καλό της Πατρίδος και έτσι συμφώνησαν με μεγάλη χαρά και έδωσαν το ΟΚ στον μεγάλο ηγέτη να χειριστή την υπόθεση.....

zouzouni news



........Το παρόν κείμενο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και είναι προϊόν μυθοπλασίας και σάτιρας.


Υ.Γ.

Μάλλον αν δεν γράφαμε ότι δεν είναι αλήθεια, κάποιοι θα μπορούσαν να το πιστέψουν σαν αληθινό....

Υ.Γ, 2

Λέτε να μην το σκέφτηκαν στο Μέγαρο;


Η φώτο είναι από το pitsirikos 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια