Προεκλογικός ανασχηματισμός παρωδία!

Ζούμε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας όπως πολύ εύστοχα μου είπε κάποιος φίλος....
Μόνο σαν παρωδία μπορεί κάποιος, να χαρακτηρίσει αυτόν τον ανασχηματισμό.
Υπουργός οικονομικών μετά από πολλές σκέψεις και μετά από πολλά καμμένα ονόματα επιλέχθηκε....
ένας άνθρωπος του συστήματος, αφού πρώτα φυσικά, ερωτήθηκε και η τρόικα.
Γκίκας Χαρδούβελης, ενας τύπος που έχει όλα τα κακά: Ήταν στο γραφείο του πρωθυπουργού, αρχιερέα της διαπλοκής (Σημίτη), ήταν στο γραφείο του πρωθυπουργού Παπαδήμου και το χειρότερο ....σύμβουλος της τράπεζας eurobank (αυτής που βούλιαξε).

Υπουργός υγείας: Μετά την λαίλαπα Άδωνι, που θα μείνει στην ιστορία σαν μακελάρης της υγείας, έρχεται ο "πρόθυμος" Βορίδης , (που έχει θάψει τα όπλα του πολέμου τσεκούρια κ.λ.π.), που μάλλον θα συνεχίσει το θεάρεστο έργο του σλούρπ -σλούρπ Άδωνι.

Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ: Μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί κάποιος να δεχτεί το όνομα Κικίλιας, σαν υπουργός:
Τι άλλο να πεις για αυτή την επιλογή;

Υπουργός Εσωτερικών: Ο ογκόλιθος της πολιτικής Ντινόπουλος! Αυτός ο τύπος εκτός από το να τσακώνεται σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο ουρλιάζοντας, δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική!!!
Αλήστου μνήμης είναι το επεισόδιο με τον Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτικό στούντιο, όταν ο Άδωνις ήταν στο χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη. Συζητούσαν στο στούντιο Ντινόπουλος και Άδωνις για κάποιο νομοσχέδιο, χωρίς ο Ντινόπουλος να έχει διαβάσει το νομοσχέδιο, που φυσικά είχε ψηφίσει, με αποτέλεσμα να τον ξεφτιλίσει ο Άδωνις....

Υπουργός ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας: Ο σερίφης Δένδιας σε νέες περιπέτειες!

Υπουργός παιδείας και Θρησκευμάτων: Η επιστροφή της Μάρθας Βούρτση (κλάμα) της πολιτικής Ανδρέας Λοβέρδος. Ο τύπος, κλάψτε μαζί μας.
Χωρίς άλλα σχόλια γιατί παραμονεύει το Ε.Σ.Ρ.

Οι υπόλοιποι υπουργοί παρέμειναν στη θέση τους, προφανώς θα έκρινε ο Σαμαράς ότι πήγαν πολύ καλά στη δουλειά που έπρεπε να κάνουν. Όπως π.χ. ο υπουργός απολύσεων Μητσοτάκης, επίσης ο υπουργός που κόβει τις συντάξεις και τα εφάπαξ Βρούτσης.

Η μόνη συμπαθής είναι η φίλη Σοφία Βούλτεψη, αλλά φαντάζομαι πως θα μου γίνει αντιπαθής, αφού θα πρέπει να στηρίζει μια κυβέρνηση που μοναδικό στόχο έχει την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια