Μόνο με συνοδεία αστυνομικών θα βγαίνει από το σπίτι του ο χρυσαυγίτης Δημήτρης Κουκούτσης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στις ανακρίτριες και τον αρμόδιο εισαγγελέα της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Κουκούτσης.
Η επί οκτώ ώρες απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και....
ακολούθησε διάσκεψη μεταξύ των ανακριτριών και του Εισαγγελέα, Ισ. Ντογιάκου, προκειμένου να αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση.
Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες ο μετέδωσε ο ΣΚΑΪ,  είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και ο κατ' οίκον περιορισμός του. Δηλαδή, θα του επιτρέπεται να μεταβαίνει συνοδεία αστυνομικών στη Βουλή για να ασκεί τα καθήκοντα του, καθώς και στα νοσοκομεία και σε γιατρούς γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Στο σπίτι του κ. Κουκούτση θα υπάρχει επί 24ωρου βάσεως αστυνομική δύναμη.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος περιοριστικός επιβάλλεται για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ποινική του μεταχείριση μέτρησαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και το ότι οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι ικανοί να τον αποτρέψουν από την τέλεση νέων αδικημάτων.
Η απολογία του ξεκίνησε στις 9 το πρωί, ενώ σε συμπαράσταση του βουλευτή, από το πρωί, βρέθηκαν στο Εφετείο οι συνάδελφοι του Ηλ. Κασιδιάρης, Κ. Μπαρμπαρούσης, Ν.Μίχος κ.ά.

Υπενθυμίζεται πως στις 10 Ιουνίου θα απολογηθεί ο Νίκος Κούζηλος, στις 12 και 13 Ιουνίου θα απολογηθούν η σύζυγος του Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια και ο Μιχάλης Αρβανίτης, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται στις 16 Ιουνίου η απολογία του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μιλώντας ευθέως για παράνομες ενέργειες.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια