11 δυτικές χώρες μάχονται στην Ελλάδα όχι κατά της φτώχειας αλλά για να υιοθετούν παιδιά οι τρανσέξουαλ!

Κάτι δεν πάει καλά στις δυτικές δημοκρατίες: Χθες έντεκα χώρες από αυτές που στο παρελθόν όρθωσαν ανάστημα στον σοβιετικό ολοκληρωτισμό, στην Ελλάδα εμπόδισαν την επικράτηση του κομμουνιστικού καθεστώτος, πλέον έχουν περάσει σε μία φάση πρωτόγνωρης κοινωνικής παρακμής σε σημείο που να εμφανίζονται επισήμως όχι απλά....
να υποστηρίζουν, αλλά να προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία και την τρανσεξουλικότητα!

Χθες, έντεκα χώρες με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ, στήριξαν το Athens Gay Pride, το οποίο εφέτος είχε ως θέμα την δυνατότητα των ομοφυλοφίλων, των αμφιφιλόφυλων και των τρανσέξουαλ να υιοθετούν παιδιά ή και να αποκτούν παιδιά (σε ότι αφορά τις λεσβίες εκτός και αν έχει βρεθεί τρόπος τεχνητής γονιμοποίησης και των gay) με τίτλο “Οικογενειακή Υπόθεση” και με αφίσα, δύο άνδρες (τον Αδάμ και … τον Αδάμ!) και στη μέση ένα … παιδάκι με μια κορδέλα σύμφωνο της κοινότητας των ΛΟΑΤ (Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλ)!

Οι χώρες που στηρίζουν την παραπάνω “δημοκρατική” εξέλιξη στην Ελλάδα είναι: ΗΠΑ, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Γαλλία, Βρετανία, Σουηδία, Φινλανδία, της Δανία και Καναδάς.

Επίσημα το Athens Pride 2014 που εφέτος έκλεισε δέκα χρόνια ως “θεσμός” “έφερε στο επίκεντρο το αίτημα για τη δυνατότητα δημιουργίας νομικά αναγνωρισμένης οικογένειας”.

Βέβαια οι παρελαύνοντες δεν έμειναν μόνο στην παρέλαση αλλά φρόντισαν να βρομίσουν την πόλη που τους φιλοξενεί βάφοντας το άγαλμα του Κολοκοτρώνη αλλά και άλλα σημεία της πόλης....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
πηγή


“Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.

Ισοκράτης, 436-338 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας”

Δείτε και το σχόλιο ενός φίλου στο διαδίκτυο.
Χθες αυτοί χόρευαν και, την ίδια ώρα στο Ιράκ, εκτελούσανε οι ισλαμοφασίστες αιχμάλωτους πολέμου.
Δε λέει να φύγει από τα μάτια μου, ακόμα κι όταν ταχω κλειστά, η εικόνα των διπλωμένων στα δύο ανθρώπινων πλασμάτων, εξουδετερωμένων εντελώς, ν΄αποτελούν ζωντανό σημάδι ημίτρελλων κτηνών.

Αλλά εδώ, εμείς ασχολούμαστε με τα …δικαιώματα του πρωκτού.

Αυτή είναι η …Κοινωνία σας; Να μας… διασκεδάζετε με τα ξεχειλωμένα οπίσθιά σας για να …ξεχνάμε τι μας περιμένει κάποια μέρα και μας;
Εχετε την εντύπωση ότι δεν πλησιάζει το κακό και στη δική μας γειτονιά;

Και ποιόν θαρρείτε ενδιαφέρει πώς …κουτουπώνεστε εσείς; Δεν ‘ πα’ να κάνετε ό,τι θέλετε; τροχονόμο στο κρεβάτι σας δεν βάζω.
Βάζω, όμως, ένα τεράστιο Μηδενικό σ΄όλους εσάς που ασχολείστε με μπούρδες άνευ σημασίας, ιδιαίτερα σε στιγμές όπου προαλείφονται απρόβλεπτες εξελίξεις γύρω μας.

Αλήθεια,τι είδους ανθρωποειδές είστε εσείς, κύριε δήμαρχε, που έχεις αφήσει μέσα στη βρωμιά μια ολόκληρη Αθήνα, αλλά φροντίζεις να προκαλείς την απόγνωσή μου για το άδηλο Αύριο με παρελάσεις περηφάνειας για το απευθυσμένο;
Τι σόϊ “πολιτικό λόγο” έχετε όλοι εσείς που …υποστηρίξατε σαν κόμματα τέτοιες απύθμενες γελοιότητες;

Κι η…ροχάλα ακόμα, πολλή είναι για όλους εσάς, τους περήφανους γραφικούς και ψώνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια