Ποιος είναι ο Νίκος Ραπτάκης των Freaky Fortune; Το 2009 περνούσε οντισιόν από το X-Factor και ο Θεοφάνους τον έκοβε....

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που οι fan του X-Factor, έβλεπαν το 2009 τον Νικόλα Ραπτάκη -τον σημερινό τραγουδιστή των Freaky Fortune-  να περνάει από οντισιόν και να τα βάζει με τον σκληρό κριτή του show, Γιώργο Θεοφάνους.

Ένα σχόλιο του κριτή, ότι ο νεαρός δεν κάνει για σόλο καριέρα, είχε προκαλέσει έναν έντονο διάλογο μεταξύ εκείνου και του 19χρονου τότε, Νικόλα Ραπτάκη.

"Το γκρουπάκι που είναι;... Δεν κάνεις για σόλο..." του είχε πει ο Γιώργος Θεοφάνους με τον Νικόλα Ραπτάκη, να τον αιφνιδιάζει, απαντώντας του "Πού το ξέρετε εσείς αυτό;"

Και μπορεί τότε, ο Γιώργος Θεοφάνους να του είπε ένα μεγάλο "όχι" και να τον "έκοψε" από την επόμενη φάση του show,
ωστόσο τα τρία "ναι" που πήρε στην ίδια οντισιόν από τους υπόλοιπους κριτές, πέρασαν τον Νικόλα Ραπτάκη, στην επόμενη φάση.

Θυμίσου τι είχε γίνει τότε:



Δεν ήταν όμως μόνο το X-Factor. Toν Νικόλα Ραπτάκη, τον είχαμε δει και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας" στη ΝΕΤ, να ερμηνεύει το "Σπασμένο καράβι".



Τότε, έλεγε στον παρουσιαστή ότι είχε περάσει στο ΤΕΙ της Άρτας για να σπουδάσει λαϊκή και παραδοσιακή μουσική, ότι έκανε μαθήματα σε δραματική σχολή "και είμαι και σε ένα συγκρότημα... Παίζουμε ξένα τραγούδια". Ποτέ δε σταμάτησε να εκδηλώνει, τη μεγάλη αγάπη του για τη μουσική...



Οι "Freaky Fortune" δημιουργήθηκαν πριν από τρία χρόνια και από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν να συνθέτουν τα δικά τους κομμάτια σε pop και dance ρυθμούς και να κάνουν διασκευές σε διεθνείς επιτυχίες.
tlife.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια