Ν. Κακλαμάνης: Αλαζόνας και πολιτικά αγενής ο Άρης!!!

Αλαζόνα και πολιτικά αγενή χαρακτήρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ο Νικήτας Κακλαμάνης, σε μια νέα ολομέτωπη επίθεση λίγες μέρες πριν από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κατηγόρησε τον συνυποψήφιό του για αλαζονεία και πολιτική αγένεια. «Η αλαζονεία και η πολιτική αγένεια είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, που ζουν όπως ζουν», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης στην πρωινή εκπομπή του Mega.

 Κατηγόρησε επίσης τον Άρη Σπηλιωτόπουλο πως «θεωρεί ότι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες πρέπει να νιώθουν υποχρεωμένοι απέναντί του γιατί τους έκανε την τιμή να είναι υποψήφιος δήμαρχος». 

Συνεχίζοντας την ολομέτωπη επίθεσή του, ο Νικήτας Κακλαμάνης κατηγόρησε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο πως χρησιμοποιεί προτάσεις που του είχε κάνει εκείνος το 2008 για την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας στο «προφορικό του πρόγραμμα, γιατί ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει βγάλει πρόγραμμα ακόμα. Μοιάζει λίγο με το Ποτάμι που λέει "ψηφίστε μας και θα σας πω μετά σε ποια ομάδα θα πάω στο Ευρωκοινοβούλιο"». 



Επανέλαβε, όπως είχε κάνει και στη συνέντευξή του στο NewsIt, την απόφασή του να μην ψηφίσει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο αν ο ίδιος δεν είναι στο β’ γύρο. Εκτίμησε ωστόσο πως «θα είμαι παρών». 
Δε θα στηρίξει όμως ούτε τον Γιώργο Καμίνη και όπως είπε «όσοι ψηφίζουν Σπηλιωτόπουλο, ψηφίζουν Καμίνη». 

Ο Νικήτας Κακλαμάνης επανέλαβε και την άποψή του πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να εκλεγούν οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ότι η απόφασή του να είναι υποψήφιος, τους χάλασε τη συμφωνία. «Τώρα το πήρε χαμπάρι ο κ. Σπηλιωτόπουλος και έχει εκνευριστεί», είπε.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια