Χατζηνικολάου για Κασιδιάρη: Το να χαρακτηρίζομαι από ένα φασίστα "συστημικός" μου είναι πολύ ευχάριστο....

Η κοινωνία εκδικείται τις δημοσκοπήσεις, είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο δημοσιογράφος Νίκος Φίλης. Και το σπουδαιότερο: Εταιρείες δημοσκοπήσεων και δημοσκόποι τα παίρνουν. Όπως βλέπουμε στο diavgeia.gov.gr, αναλαμβάνουν δημόσια έργα, με αποτέλεσμα να ευνοούν τα κυβερνητικά κόμματα.
Ο Χατζηνικολάου είπε πως είναι περίεργο το γεγονός ότι από κάποιες εταιρείες παρουσιάζεται να είναι μπροστά η ΝΔ και από κάποιες άλλες, ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Και το πιο περίεργο, οπως είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής, είναι οτι ενας  δημοσκόπος με τον οποίο μίλησε, του αποκάλυψε πως κάποια από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων στηρίζονται στη γνώμη ανθρώπων που δηλώνουν οτι δεν πρόκειται να πάνε να ψηφίσουν. "Συνεπώς τι σημασία έχει η γνώμη τους?". 
Επίσης, οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, κάποιοι δημοσκόποι παίρνουν μέρος στον πρωινό καφέ διάφορων κομματικών επιτελείων. Επομένως, τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τους είναι εξαρχής υπονομευμένα από το είδος των -διαπλεκομένων- σχεσεων τους και διαβλητά.

Για Κασιδιάρη


Στην αρχή της εκπομπής ο Χατζηνικολάου απάντησε στον Κασιδιάρη , ο οποίος λίγο νωρίτερα στην βουλή, αναφερόμενος σε αυτά που είχε πει το πρωί στην εκπομπή του (REAL FM)  για τις δημοσκοπήσεις, τον χαρακτήρισε "συστημικό δημοσιογραφο". 

Να τον ρωτήσω, με το "συστημικός", εννοεί "δημοκρατικός"?
Γιατί από εναν φασίστα να χαρακτηρίζομαι "συστημικός", μου είναι πολύ ευχάριστο...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια