Παρελθόν ο Καπερνάρος από τους ΑΝ.ΕΛΛ. Που θα πάει;

Το δισάκι του στον ώμο ο Καπερνάρος και πάμε για άλλες πολιτείες.
Η θα πάει στην αμάδα των ανεξάρτητων βουλευτών ή στην Ν. Δημοκρατία.
Τώρα θα μου πείτε ότι αυτός σκυλόβριζε τον Σαμαρά, με τι μούτρα θα πάει;
Ε, καλά εντάξει δεν έγινε και τίποτα, εδώ
ο Άδωνις έλεγε χειρότερα για τον Αντώνη και σε μια μέρα, ανάβει και κεριά και κάνει και λειτουργίες για τον Σαμαρά....
Όλοι τους πιστεύουν ότι είμαστε χρυσόψαρα με κοντή μνήμη και ότι μπορούν κάθε μέρα να αλλάζουν αυτά που λένε κατά το δοκούν.... Κατά κάποιο τρόπο δεν έχουν και άδικο αφού συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τους ίδιους ανθρώπους που μας κοροϊδεύουν μια ζωή....

Την ανεξαρτητοποίηση του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ο βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος.

Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Καπερνάρος δηλώνει ότι δεν επιθυμεί πλεον να είναι στις τάξεις των ΑΝΕΛ και ότι αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος δήλωνε: «Όσοι δεν αντέχουν και θέλουν να πάνε να γίνουν πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας, η πόρτα είναι ανοιχτή. Να μη διανοηθούν όμως να φέρουν προτάσεις που είναι αντίθετες στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝ.ΕΛΛ».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε πως «είχαμε επιτυχίες σε τρεις περιφέρειες. Στηρίξαμε τον κ. Τζιτζικώστα και τον κ. Καρυπίδη. Στηρίξαμε τον υποψήφιο στα Ιόνια νησιά». Σχολιάζοντας τα πεσμένα ποσοστά των ΑΝ.ΕΛΛ, είπε: «Επικράτησε μία λογική που έστειλε ψηφοφόρους στο ΣΥΡΙΖΑ, στο Ποτάμι και τη Χρυσή Αυγή... Ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛΛ πίστεψαν ότι, ψηφίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ, θα έφευγε η κυβέρνηση. Είχαμε απώλεια προς τη Χρυσή Αυγή διότι πολίτες πίστευαν ότι θα τιμωρήσουν σκληρά την κυβέρνηση ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία ψήφισαν σε μεγάλο ποσοστό τη Χρυσή Αυγή».

Νωρίτερα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, αποφασίστηκε η τοποθέτηση της βουλευτού Α΄ Αθηνών Έλενας Κουντουρά στη θέση της γραμματέα της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία έμενε κενή, έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Γιοβανόπουλου.

Επίσης η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, τοποθετήθηκε προσωρινή κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια