Ο Κακλαμάνης ακυρώνει τον Σαμαρά λέγοντας πως ο Καραμανλής εγγυάται την ενότητα της παράταξης....

Το σχέδιο ήταν εξαρχής να "πάρουν τις πόλεις ο Καμίνης και ο Μπουτάρης" δήλωσε σε συνέντευξη του στον "Alpha 98,9", ο Νικήτας Κακαλμάνης, προσθέτοντας με νόημα πως ο "γαλάζιος" υποψήφιος Άρης Σπηλιωτόπουλος αντιλήφθηκε καθ΄οδόν ότι
χρησιμοποιήθηκε. 
Παράλληλα δε, επιχείρησε να "κουρέψει" την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου, σημειώνοντας ότι "η δημόσια στήριξη Σ. Κεδίκογλου στον κ. Καμίνη, τον φόρτωσε με την κυβερνητική πολιτική".
Ο "αντάρτης" υποψήφις για το δήμο της Αθήνας, ουσιαστικά προανήγγειλε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει την επόμενη Κυριακή, για την Πόλη στην οποία διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών... 

"Δεν μπορώ να γίνω πολιτικός τσομπάνης, δεν μου επιτρέπεται να έχω την παραμικρή θέση υπέρ Καμίνη ή Σακελλαρίδη. Είμαι ουδέτερος, δεν ξέρω καν αν θα ψηφίσω στην κάλπη για τις δημοτικές και δεν μπορώ να πάρω πίσω τα καλά λόγια που έχω πει για τον Σγουρό" είπε χαρακτηριστικά.

Αίσθηση προκαλεί παράλληλα η δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη για την ανάγκη επανένωσης της κεντροδεξιάς, την ενότητα της οποίας εκτίμησε πως εγγυάται όχι ο νυν Πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς αλλά... ο Κώστας Καραμανλής.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια