Τσιγγάνος ήταν ο δολοφόνος του 35χρονου αστυνομικού στην Ανδραβίδα.....

Τελευταία εξέλιξη
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του άτυχου  αστυνομικού, πατέρα δύο παιδιών από την Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 30χρονο Ρομά ο οποίος είχε οδηγηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ως ύποπτος για τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού αλλά και τον τραυματισμό ενός 30χρονου φίλου του. 


Τελικά ο άντρας συνελήφθη καθώς προέκυψε ότι ήταν ο δράστης της δολοφονίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας συνελήφθη έπειτα από επιδρομή στον καταυλισμό στον οποίο διέμενε, ενώ επάνω του φαίνεται πως βρέθηκε ένα ματωμένο μαχαίρι.

Η προσπάθεια ενός αστυνομικού στην Ανδραβίδα, να σταματήσει διάρρηξη σε σπίτι βάφτηκε με αίμα.
Ο δράστης ''κάρφωσε'' το μαχαίρι που κρατούσε στην καρδιά του 35χρονου και τράπηκε σε φυγή.
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο με τη γυναίκα του αστυνομικού να σπαράζει μπροστά στους γιατρούς.
Συνελήφθη ένας τσιγγάνος σε κοντινό καταυλισμό αλλά οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής (11-05-2014). Ο 35χρονος αστυνομικός μαζί με έναν φίλο του επέστρεφαν από διασκέδαση. Λίγο πριν από το σπίτι του, ο άτυχος άνδρας αντιλήφθηκε την απόπειρα της διάρρηξης και επιχείρησε να σταματήσει και να συλλάβει τον δράστη. 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με τη σύζυγό του, βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατά μαχαίρι. Όμως εκείνος πρόλαβε να χτυπήσει δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον άτυχο άντρα, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Στη συνέχεια επιτέθηκε και τραυμάτισε τον φίλο του αστυνομικού, που έτρεξε να τον βοηθήσει. 
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και δίπλα στο θύμα έσπευσαν φίλοι, γείτονες και συνάδελφοι να τον βοηθήσουν. Ήταν όμως καίριο το χτύπημα που δέχθηκε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σημείο. Σύμφωνα με το ilialive.gr, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όμως εκεί οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
Ο άτυχος αστυνομικούς υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου και ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Ήταν το χαμογελαστό παλικάρι με τη χρυσή καρδιά που όλοι εκτιμούσαν. Ασχολείτο το ποδόσφαιρο και με την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας τα μικρά παιδιά της περιοχής τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Τα ξημερώματα, οι αρχές έκαναν επιχείρηση σε κοντινό καταυλισμό Ρομά και συνέλαβαν έναν άνδρα 35 ετών. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως αυτός είναι ο δράστης και συνεχίζουν τις έρευνες στον καταυλισμό για να βρουν και το μαχαίρι με το οποίο έγινε ο φόνος.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια