Palcohol: Μετά το γάλα σε σκόνη, έρχεται το... αλκοόλ σε σκόνη!

Αλκοόλ σε σκόνη μπορεί να υγροποιηθεί με νερό, να αναμειχθεί σε ένα ποτό ή και να χρησιμοποιηθεί ως καρύκευμα στη μαγειρική!

Ένα νέο προϊόν με την επωνυμία Palcohol έρχεται και φέρνει μεγάλη αλλαγή σε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, καθώς μετά το γάλα σε σκόνη, έρχεται και το.. αλκοόλ σε σκόνη! Ο λόγος για το Palcohol (εκ του Powder και Alcohol), δηλαδή αλκοόλ σε σκόνη που μπορεί να υγροποιηθεί με νερό, να αναμειχθεί σε ένα ποτό ή και να χρησιμοποιηθεί ως καρύκευμα στη μαγειρική.

Επτά γεύσεις του προϊόντος - το οποίο θα είναι στη διάθεση των Αμερικανών καταναλωτών εντός του τρέχοντος έτους- εγκρίθηκαν, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών κοκτέιλ Margharita.και Mojito. Πάντως, τέσσερις γεύσεις θα είναι αρχικά διαθέσιμες.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το προϊόν αποτελεί λύση για το αυξανόμενο κόστος του υγρού αλκοόλ, ενώ είναι πολύ βολικότερο από το να κουβαλάς μπουκάλια σε ένα πάρτι. Τώρα, αν το αλκοόλ σε σκόνη είναι τόσο καλό όσο το... πρωτότυπο δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε!

Το προϊόν ενέκρινε το αρμόδιο γραφείο φορολογίας και εμπορίου αλκοόλ και καπνικών προϊόντων. Τέλος, η παρασκευάστρια εταιρεία προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην... σνιφάρουν το Palcohol!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια