Το Copa del Rey έγινε Copa del Bale ! Ρεάλ - Μπάρτσα 2-1 (βίντεο)

Η Ρεάλ κατέκτησε το 19ο Copa del Rey της ιστορίας της, επικρατώντας με 2-1 της Μπαρτσελόνα στον τελικό του "Μεστάγια". “Λυτρωτής” στο 85' για τους
Μαδριλένους ο Γκάρεθ Μπέιλ, με γκολάρα! Δοκάρι ο Νεϊμάρ στο 89'
Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντοι στη σύνθεση της, αλλά με τον Γκάρεθ Μπέιλ να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ στο 85', η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Μπαρτσελόνα στο “Μεστάγια” και κατέκτησε το 19ο Κύπελλο Ισπανίας στην ιστορίας της.

Η Ρεάλ προηγήθηκε στο 11' με τον Ντι Μαρία μετά από ασίστ του Μπενζεμα. Οι Καταλανοί είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν το τέρμα του Κασίγιας.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στην επανάληψη. Ο Μπάρτρα με τρομερή κεφαλιά στο 68’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και όλα έδειχναν πως το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση.

Ο Μπέιλ είχε διαφορετική άποψη και στο 85’ “ξεχύθηκε” στην αντεπίθεση, προσπέρασε σαν… σταματημένο τον Μπάρτρα, έφτασε μέχρι τη μικρή περιοχή του Πίντο και τον πλάσαρε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα!

Τρία λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ είδε το πλασέ του από το ύψος του πέναλτι να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Κασίγιας και τη μπάλα να επιστρέφει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των Μαδριλένων!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια