Η Πασόκα Μαρία Σπυράκη το παίζει Νεοδημοκράτισα για να εκλεγεί ευρωβουλευτής....

Μαύρο στο βαθύ Πασοκ που φοράει μανδύα Νέας Δημοκρατίας!!!

Με Κώστα Καραμανλή ξεκινάει το προεκλογικό βίντεο της Μαρίας Σπυράκη, σε μια ένδειξη προφανώς κομματικού πατριωτισμού που έχει ανάγκη να

δείξει η δημοσιογράφος, εν όψει της υποψηφιότητα της. Η κ.Σπυράκη, σκληρή πασόκα στο παρελθόν , ανήκει σε αυτή την κατηγορία των καταχραστών της παράταξης της ΝΔ. Δεν την κατηγορούμε, ούτε είναι η πρώτη , ούτε είναι η μόνη.

Πλήθος κόσμου και σε αυτές τις εκλογές και σε παλαιότερες έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν τον ΚΟΣΜΟ αυτής της παράταξης. Έναν κόσμο που πολλές φορές από τον εδώ τον ιστότοπο έχουμε γράψει πως αποτελεί ένα από το πιο υγιή κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας. Είναι εκείνοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ, με όλη την σημασία της λέξης, που όταν η κυρία Μαρία Σπυράκη ήταν με το ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ, που έφτασε την χώρα σε αυτό το χάλι, έδινε μάχες στα καφενεία, στις γειτονιές και στα Πανεπιστήμια.


Τότε η κυρία Σπυράκη ήταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Σήμερα που δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, επέλεξε να φορέσει τον μανδύα της νεοδημοκράτισσας και μάλιστα να βγάλει προκελογικό σποτ με πρώτο τον Κώστα Καραμανλή, που παρά τα πολλά λάθη της διακυβέρνησης του, εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα για την γαλάζια παράταξη. Ο σκοπός προφανής.


Αλλά επειδή έχουν γνώση οι φύλακες ο κόσμος της ΝΔ θα μαυρίσει τους καπηλευτές και τους ανθρώπους του συστήματος που εξαργυρώνουν την θέση τους για να είναι πάντα "μέσα", άλλες φορές μιλώντας για κόμμα, άλλες πετώντας την κομματική τους ταυτότητα ,λειτουργώντας όμως πάντα με γνώμονα μόνο το προσωπικό συμφέρον.


ΑΞΙΖΕΙ: Η κυρία Σπυράκη μιλάει για μια νέα Ευρώπη. Όταν ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έβαζε την Ελλάδα στην Ευρώπη , η κυρία Σπυράκη συνδικαλιζόταν με την ΠΑΣΠ.


ΕNΔΙΑΦΕΡΕΙ: Τι στάση είχε κρατήσει η κυρία Σπυράκη απέναντι στην κυβέρνηση Καραμανλή;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια