Επίθεση Αντώναρου στον Κρανιδιώτη

«Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση το στίγμα της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς να το δίνουν άτομα που αφού περιπλανήθηκαν σε ανύπαρκτους ή ασήμαντους πολιτικούς χώρους, προσπαθούν να βρουν στέγη στη Ν.Δ.»

Ευθεία επίθεση στον Φαήλο Κρανιδιώτη εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή την επικείμενη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση το στίγμα της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς να το δίνουν άτομα που αφού περιπλανήθηκαν σε ανύπαρκτους ή ασήμαντους πολιτικούς χώρους, προσπαθούν όχι μόνο να βρουν στέγη στη Ν.Δ., αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και να της επιβάλουν τη δική τους ιδεολογική ταυτότητα», τόνισε στην Κυριακάτικη Ελευτεθροτυπία ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, καλώντας τους ψηφοφόρους του κόμματος να «μαυρίσουν» όσους έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Παράλληλα όμως ο κ. Αντώναρος εξήρε τη στάση του Αντώνη Σαμαρά , ο οποίος «έχει εκφράσει με τρόπο ξεκάθαρο την απόλυτη και κατηγορηματική αντίθεσή του προς το ναζιστικό κόμμα που προσπαθεί να υπεισέλθει στην πολιτική ζωή του τόπου».

Όσον αφορά στο θέμα με τη συνομικία του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη επεσήμανε: «Καμία ανοχή για όσους χαϊδεύουν τα αυτιά ακραίων στοιχείων, όπου κι αν βρίσκονται και από όπου και αν προέρχονται. Με τα άκρα δεν συνεργαζόμαστε. Τελεία και παύλα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια