Έχουμε ξεφύγει τελείως! - Κατεβάζουν και τον Χριστοδουλόπουλο (τραγουδιστής) για ευρωβουλευτή!!!!

Μετά τις υποψηφιότητες διαφόρων ανίκανων ανθρώπων για την ευρωβουλή, όπως ποδοσφαιριστών, ηθοποιών, τραγουδιστών και διαφόρων σταρ της τηλεόρασης τους οποίους αν τους ρωτήσεις
τι είναι η ευρωβουλή δεν ξέρουν να σου απαντήσουν, τώρα έχουμε και την κάθοδο του "σκυλά" των περασμένων δεκαετιών Μάκη Χριστοδουλόπουλου.

Αλήθεια όλοι αυτοί τι έχουν να προσφέρουν στην ευρωβουλή;

Η ερώτηση αφορά και τον Πρωθυπουργό που ανακοίνωσε σήμερα το ευρωψηφοδέλτιο της Ν. Δημοκρατίας. Έχει σαν υποψήφιο και τον πρώην ποδοσφαιριστή Ζαγοράκη που φαντάζομαι πως η κάθοδος του το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι μερικές ψήφους παραπάνω, λόγω της αναγνωρισιμότητας του και τίποτε άλλο....

Μια υποψηφιότητα έκπληξη του γνωστού τραγουδιστή Μάκη Χριστοδουλόπουλου ανακοινώθηκε σήμερα για τις ευρωεκλογές.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θα είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο της Ενωσης για την Πατρίδα και τον Λαό του Βύρωνα Πολύδωρα και του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: "Οριστικοποιήθηκε σήμερα η κάθοδος του μεγάλου και δημοφιλούς στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό του εξωτερικού, λαϊκού τραγουδιστή Μάκη Χριστοδουλόπουλου, ως υποψηφίου στο Ευρωψηφοδέλτιο της «ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ»."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια