Ν. Κακλαμάνης: Ο ορισμός της ανικανότητας Καμίνη....

Για μια ακόμα φορά, εξαιτίας της διάλυσης της παράταξης του Γ. Καμίνη, οδηγήθηκε σε αναβολή σημαντικό θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς η δημοτική αρχή
δεν συγκέντρωνε την απαιτούμενη πλειοψηφία για να ψηφιστεί. 

Πιο συγκεκριμένα, το θέμα έχει ως εξής: 

Όλοι οι Αθηναίοι ενθυμούνται ότι, πριν από 3,5 χρόνια περίπου, ένα ολόκληρο τετράγωνο, που ανήκε στο ΝΑΤ και αγοράστηκε από το Δήμο Αθηναίων, ανατινάχθηκε, με ελεγχόμενη έκρηξη. Η δημοτική αρχή Κακλαμάνη, με τις παραπάνω ενέργειες, έδινε τότε το σήμα της αναβάθμισης στο πιο υποβαθμισμένο κομμάτι του κέντρου της Αθήνας. Το τετράγωνο, που γκρεμίστηκε βρίσκονταν μεταξύ των οδών Βεραντζέρου-Μαινάνδρου και Ξούθου. Βρίσκεται δίπλα στην Ομόνοια αλλά και κοντά στο Εθνικό Θέατρο. 

Στη θέση αυτού του κτιριακού συγκροτήματος θα κατασκευάζαμε την πρώτη πλατεία στο κέντρο της Αθήνας, μετά από 100 χρόνια, η οποία θα έπαιρνε, το όνομα των αείμνηστων μεγάλων ηθοποιών Παξινού και Μινωτή. Όπως είναι εμφανές, σχεδόν όλο το έργο είχε πραγματοποιηθεί. Το μόνο που δεν είχε γίνει ήταν απλώς να τοποθετηθεί χώμα και να φυτευτούν δένδρα!!

Τι έχει γίνει τα 3,5 τελευταία χρόνια, από τότε που η δημαρχιακή θητεία Κακλαμάνη έληξε κι ανέλαβε ο κ. Καμίνης; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!! 

Ακόμη και στο σημερινό τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής, όπου η παράταξη Καμίνη έφερε ξανά το θέμα της εν λόγω πλατείας υποχρεώθηκε σε «άτακτη φυγή». Ο λόγος; Δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία. Είναι για γέλια… Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός της ανικανότητας μίας δημαρχιακής αρχής τότε πως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί; 

Το τέλος όμως αυτής της φαρσοκωμωδίας πλησιάζει…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια