Πιονγιάνγκ: «Πόρνη» η πρόεδρος της Ν. Κορέας, «προαγωγός» ο Ομπάμα

Αρνητικά έκριναν την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στη Νότιο Κορέα, τα βορειοκορεατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία άσκησαν δριμεία επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου των ΗΠΑ και της ομολόγου του, Παρκ Γκέουν-χίε.

Όπως αναφέρουν οι Japan Times, η Βόρειος Κορέα εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στην πρόεδρο της Ν. Κορέας χαρακτηρίζοντάς την «πόρνη» και τον πρόεδρο Ομπάμα «προαγωγό» της.
Μάλιστα, παρομοίασαν την επαφή των δύο προέδρων με εκείνη του μαριονετίστα και της κούκλας του και προειδοποίησαν ότι η Παρκ θα πληρώσει ακριβά το τίμημα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η βορειοκορεατική επιτροπή συμφιλίωσης αναφέρθηκε στην πρόεδρο της Ν. Κορέας υποστηρίζοντας ότι διατηρεί τη συμπεριφορά «ανώριμου κοριτσιού που ικετεύει τους γκάνγκστερς να δείρουν κάποιον που δε συμπαθεί», προσθέτοντας ότι είναι «σαν μία πονηρή πόρνη που θέλει να παγιδεύσει κάποιον, προσφέροντας το σώμα της σε έναν ισχυρό προαγωγό».

Την ίδια ώρα, έκριναν πως η επίσκεψη του Ομπάμα στη χώρα, τη στιγμή που αναζητούνται ακόμα οι σοροί των επιβατών του Sewol είναι άκαιρη, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να αναβάλει το ταξίδι του.
Βέβαια, μία ημέρα νωρίτερα ο Ομπάμα είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση του Κιμ Γιονγκ Ουν ότι θα υποστεί «περισσότερο επώδυνες κυρώσεις» από τις ΗΠΑ στον βαθμό που θα προχωρήσει στην επαπειλούμενη νέα πυρηνική δοκιμή της. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια