Κακλαμάνης: Προτείνω στον Σπηλιωτόπουλο να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό μου

Τις δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου, σε τηλεοπτικό σταθμό, σχολίασε  ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης.

«Μιλώντας, το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Σπηλιωτόπουλος έκανε λόγο για «πολυδιάσπαση της παράταξης, που δεν βοηθάει την Αθήνα». Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψή του, μόνο που την «πολυδιάσπαση της παράταξης», στην οποία αναφέρεται, τη δημιούργησε ο ίδιος, καθώς, χωρίς να έχει γνώσεις περί των δημοτικών και των πραγματικών προβλημάτων της πόλης, δέχθηκε να είναι υποψήφιος δήμαρχος», ανέφερε αρχικά ο κ. Κακλαμάνης και συνέχισε:

«Μάλιστα, αυτό το έπραξε γνωρίζοντας ότι εδώ και ένα χρόνο έχω προαναγγείλει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Αθηναίων και ότι επί 3,5 χρόνια παρέμεινα και αγωνίστηκα για την πόλη, ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απέναντι στην ανύπαρκτη δημοτική αρχή του Γ. Καμίνη».

«Βέβαια, την κρίση του κ. Σπηλιωτόπουλου περί πολυδιάσπασης θα μπορούσε να την εκλάβει κανείς και ως αυτοκριτική», προσθέτει ο κ. Κακλαμάνης και συνεχίζει:

«Στην πολιτική όμως δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μόνο λύσεις. Για αυτό το λόγο, προτείνω στον Άρη Σπηλιωτόπουλο να συμμετάσχει στο δικό μας ψηφοδέλτιο, με διακριτό ρόλο, ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να εκλεγεί, να γνωρίσει τον τρόπο λειτουργίας του δήμου και τα προβλήματα της πόλης».

Κλείνοντας, τονίζει ότι «με αυτό τον τρόπο, στις επόμενες εκλογές για τον δήμο, θα έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου, εάν φυσικά ενδιαφέρεται ως τότε για την Αθήνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια