Τελικά ποια είναι η αλήθεια για τον Θεοδωράκη που δεν πάει στην εκπομπή του Χατζηνικολάου;

Αν διαβάσετε τις ανακοινώσεις του Ποταμιού και τις ανακοινώσεις του δημοσιογράφου δεν βγάζετε νόημα.
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.
Ο Θεοδωράκης ζήτησε να μην υπήρχαν δημοσιογράφοι, αλλά να δεχθεί ερωτήσεις από τον Χατζηνικολάου και το κοινό, όπως έγινε και με τους υπόλοιπους πολιτικούς που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή φέτος.

Από την άλλη ο δημοσιογράφος λέει ότι κάποτε που είχε καλεσμένο τον Τσίπρα είχε και δημοσιογράφους, όμως η εκπομπή αυτή ήταν το 2008.
Φέτος όταν καλεί πολιτικούς αρχηγούς είναι μόνος του.

Από ότι φαίνεται ούτε ο ένας, αλλά ούτε και ο άλλος ήθελαν αυτή την συνέντευξη και έτσι βρήκαν διάφορες αιτίες και αφορμές για να μην την κάνουν....

Ο νεόκοπος πολιτικός με το σακίδιο στην πλάτη (πόσο γελοία εικόνα είναι αυτή Θεέ μου) έχει δείξει ότι δεν θέλει να βγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές γιατί είναι γεγονός ότι σε όσες έχει πάει, τα έχει κάνει μαντάρα. Δεν έχει να πει απολύτως τίποτα και κάνει συνέχεια διαπιστώσεις αλλά από προτάσεις μηδέν.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο άνθρωπος αυτός είναι "μπροστινός" κάποιων συμφερόντων για να μπορούν να ελέγχουν την πολιτική κατάσταση.... Σίγουρα κάπου εκεί είναι και η αλήθεια.

"Το Ποτάμι" στην απάντησή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι συμφώνησε "για μία συνέντευξη, με τους ίδιους όρους με τους οποίους πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις άλλων αρχηγών", θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξηγήσει γιατί δεν δέχθηκε την παρουσία του πάνελ τριών ή τεσσάρων δημοσιογράφων. Όμως δεν είναι έτσι ακριβώς. Στις 5-5-2008, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, "Πρόσωπο με Πρόσωπο", ο Αλέξης Τσίπρας ως Πρόεδρος του Συνασπισμού τότε, δέχθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις τριών δημοσιογράφων, όπως ακριβώς θα συνέβαινε με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στον οποίο εξαρχής, τέθηκε η συγκεκριμένη πρόταση και όχι "αιφνιδιαστικά σήμερα" όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Μαζί λοιπόν με το κοινό που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής, θα ρωτούσαν τρεις ή τέσσερις δημοσιογράφοι τον επικεφαλής του Ποταμιού που απάντησε ότι αυτό θα ήταν ένα ντιμπέιτ.  Για την ιστορία ο Αλέξης Τσίπρας είχε δεχθεί τότε ερωτήσεις, από τον Παντελή Καψή, τον Γιάννη Βλαστάρη και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια