"Κόλαση" και διακοπή στο Τράπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση Τράμπζονσπορ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της τουρκικής Σούπερ Λιγκ και το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί ο αγώνας. Ξύλο, φωτοβολίδες στο σκηνικό... πολέμου
 Πριν από τη σέντρα του αγώνα στο "Αβνίκ Ακέρ", θερμόαιμοι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν με πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των φιλοξενούμενων



Το… σκηνικό πολέμου φάνηκε και στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τους οπαδούς της Τραπζονσπορ να εκτοξεύουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.



Ο διαιτητής, Μπουλέν Γιλντιρίμ, αναγκάστηκε να διακόψει το ματς πέντε φορές στα πρώτα πέντε λεπτά του ματς προκειμένου να καθαριστεί το γήπεδο από τις πέτρες και τους αναπτήρες που είχαν πεταχτεί αλλά και για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα.




Μετά το γκολ της Φενέρ στο 23’ τα πράγματα ξέφυγαν τελείως και από την στιγμή που δεν ηρεμούσε, ο αγώνας διεκόπη στο 52’.



Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να αποκαταστήσουν την τάξη κάνοντας χρήση σπρέι πιπεριού, ωστόσο τα επεισόδια επεκτάθηκαν στους δρόμους της Τραπεζούντας.



Μέχρι στιγμής υπάρχουν αναφορές για αρκετούς τραυματίες, ενώ δεν είναι λίγα τα αναποδογυρισμένα οχήματα της αστυνομίας.



newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια