Η χαρά της Κανέλλη έχει γίνει ο τρίβλαχος τηλεπλασιέ υπουργός. Τζιζ βαβα κλάνεις μαλλί, κάθε φορά που έχεις πρόβλημα, κουβαλάς έναν Στάλιν για να τα βγάλεις πέρα!!!

"Αρπάχτηκαν" για τα καλά η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη με το υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Η συνύπαρξή τους, άλλωστε, δε θα μπορούσε να έχει άλλο αποτέλεσμα... 
Όλα ξεκίνησαν από το θέμα των μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και τις τιμολογήσεις των φαρμάκων. Δεν ήθελε και πολύ να "ανάψει" η συζήτηση στα παράθυρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Προσπαθείτε να παρουσιάσετε το φάρμακο ως τελική λύση με αυτά που έχετε πάρει. Προσέξτε τη φράση τελική λύση, τη χρησιμοποίησαν οι ναζί και ο Μένγκελε (...)Έχετε πάρει την υγεία και θερίζετε σαν το χάρο», είπε η Λιάνα Κανέλλη. 

«Εσείς απ’ ό,τι θυμάμαι είσαστε κομμουνίστρια και άρα είστε κατά των ιδιωτικών φαρμακείων. Άρα γιατί κόπτεστε για το πως ρυθμίζουμε τις σχέσεις του ελευθέρου ανταγωνισμού;», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Εγώ δεν ζω στον Άρη που τον έχεις βάψει μπλε, για να αισθάνεσαι καλά δεξιός», είπε η βουλευτής του ΚΚΕ για να... συνεχίσει ο υπουργός Υγείας: «Θα μας κάνετε και μάθημα ελεύθερου ανταγωνισμού από το ΚΚΕ και την Εκάλη;». 

«Αν νομίζεις πως θα σκοτώσεις καλύτερα επειδή χρησιμοποιείς το σφυροδρέπανο θα σου δώσω μια συμβουλή: «Όποιος δεν έχει επιχειρήματα για το σήμερα και είναι σημερινός φονιάς, χρησιμοποιεί την ιστορία, για να δικαιολογηθεί», συνέχισε η Λιάννα Κανέλλη. 

«Πείτε μας εσείς για τον παλιό φονιά και του έχετε και άγαλμα, ξέρετε πόσες χιλιάδες Ελλήνων εκτόπισε στην κεντρική Ασία ο Στάλιν; (...) Είστε το μοναδικό κομμουνιστικό κόμμα στην Ευρώπη. Σας βλέπουν απέξω σαν φολκλόρ, σας κάτι γραφικό», της είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πέφτεις, κοιμάσαι, ξυπνάς έναν Στάλιν έχεις, στην πλάτη σου, στα σεντόνια σου, στα μαξιλάρια σου, στα σκέλια του έναν Στάλιν έχεις. Τζιζ βαβα κλάνεις μαλλί, κάθε φορά που έχεις πρόβλημα, κουβαλάς έναν Στάλιν για να τα βγάλεις πέρα. Όσο τον φοβάσαι, θα ζει», είπε η Λιάννα Κανέλλη. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΚΑΥΓΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια