«Είμαι με τον Νικήτα γιατί θέλω πάλι όμορφη & ανθρώπινη την Αθήνα μου»

Στο συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», του Νικήτα Κακλαμάνη, εντάχθηκε ο Ιωάννης Πολυκράτης Χρύσης.

Ο Ιωάννης Χρύσης είναι μέλος του Συλλόγου Παραπληγικών και πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου, (τμήμα Κοινωνιολογίας) & του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Θεολογική Σχολή). Υπήρξε εκφωνητής του πειραματικού ραδιοφωνικού σταθμού της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Ανάπηρων Παιδιών. Αρθρογραφεί σε έντυπα του Συλλόγου Παραπληγικών, σχετικά με θέματα κατά του κοινωνικού αποκλεισμού. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «MOTRASUP», που αφορούν εκπαίδευση υποστηριχτών ΑμεΑ και βοηθά ως εθελοντής συλλόγους ΑμεΑ, όλων των παθήσεων.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νικήτα Κακλαμάνη, ο Ιωάννης Χρύσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι μαζί με τον Νικήτα Κακλαμάνη, γιατί αγαπώ την πόλη μου, την Αθήνα. Γιατί λατρεύω το φυσικό περιβάλλον της και οφείλω να το προστατέψω. Γιατί σέβομαι την πλούσια πολιτιστική παράδοσή της, η οποία πρέπει να συνεχιστεί, ώστε να αποτελεί πνευματικό φάρο για εμάς και τις επόμενες γενιές. Γιατί διεκδικώ ίσα δικαιώματα για όλους τους πολίτες της Αθήνας. Γιατί τα άτομα με αναπηρία είναι τα πρώτα θύματα σε αυτή την περίοδο της κρίσης. Γιατί σε αυτή τη δύσκολη εποχή η πόλη μας δεν αντέχει πειραματισμούς και αποτυχημένες συνταγές, μαγειρεμένες από τα παλαιοκομματικά επιτελεία αλλά ανεξάρτητους ανθρώπους, με εμπειρία και πολιτική βούληση. Γιατί θέλω πίσω την Αθήνα που γνώρισα επί δημαρχίας Νικήτα Κακλαμάνη. Γιατί θέλω πάλι όμορφη και ανθρώπινη την Αθήνα μου, την πόλη των πόλεων»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια