Απίστευτη καμπάνια Υποδύθηκαν τον Θεμιστοκλή σε... στάση λεωφορείου

Στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας», περαστικοί σε στάση λεωφορείου έγιναν για λίγο ήρωες της αρχαίας Ελλάδας

Πόσοι από εμάς δεν έχουν ονειρευτεί επικές μάχες με ακόντια, ασπίδες, σπαθιά, Πέρσες και Αρχαίους Έλληνες.

Πόσοι από εμάς δεν έχουν γοητευτεί από τις ιστορίες των ηρωικών 300 του Λεωνίδα, του Θεμιστοκλή στη ναυμαχία της Σαλαμίνας και του Μιλτιάδη στη μάχη του Μαραθώνα.

Γι' αυτό εξάλλου και οι δύο ταινίες της σειράς «300» έκαναν και κάνουν θράυση στις ελληνικές αίθουσες, καθώς η δεύτερη ταινία του Νοάμ Μούρο με τίτλο «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας» παίζεται στους κινηματογράφους.

Ορισμένοι, όμως, είχαν την ευκαιρία έστω και για λίγα λεπτά να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές της ταινίας στα πλαίσια μιας πρωτότυπης καμπάνιας για την προώθησή της.

Χωρίς να το ξέρουν οι περαστικοί που πριν από λίγες ημέρες πέρασαν από μια στάση λεωφορείου στη Νέα Ερυθραία, είδαν τον εαυτό τους να πρωταγωνιστεί στην αφίσα της νέας ταινίας.

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν μια κάμερα, ηχεία, ένα τηλεπτικό βαν και ιδού το αποτέλεσμα...



Λίγα λόγια για την ταινία

Βασισμένο στο τελευταίο graphic novel του Φράνκ Μίλερ με τίτλο "Ξέρξης" και εμπνευσμένο από το μοναδικό στυλ της παγκόσμιας επιτυχίας "300", το νέο κεφάλαιο της επικής ταινίας λαμβάνει χώρα αυτή τη φορά στη θάλασσα. Ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής (Σάλιβαν Στέιπλετον) επιχειρεί να ενώσει όλους του Έλληνες σε μια επική μάχη που άλλαξε την ιστορία του Δυτικού κόσμου! Στην ταινία "300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας", συναντάμε τον Θεμιστοκλή και τον ελληνικό στόλο, ενάντια στις Περσικές δυνάμεις του "Θεού Βασιλιά" Ξέρξη (Ροντρίγκο Σαντόρο) και της Αρτεμισίας (Έβα Γκριν), της πιο εκδικητικής αρχηγού του Περσικού στρατού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια