Μουρμούρα και γκρίνια στο στρατόπεδο του Αρούλη. Ετοιμάζονται αποχωρήσεις !!!

Έντονη γκρίνια και μουρμούρα στον συνδυασμό του Αρούλη που κανένας πια δεν θέλει να βρίσκεται, αφού όλοι "βλέπουν" την επερχόμενη καταστροφή στις εκλογές.
Προσπαθεί απεγνωσμένα να μαζέψει ικανά στελέχη για τον συνδυασμό του, αλλά όλοι του γυρνούν την πλάτη.

Φυσικά κάποιος γελάει με όλα αυτά. Ποιός; Μα φυσικά ο Αντώνης που μοναδικό στόχο έχει την κρυφή στήριξη στον εκλεκτό του και αγαπημένο των απανταχού λαθρομεταναστών Καμίνη. Μην γελάτε γιατί έτσι έχει η κατάσταση και στην περιφέρεια. Αφού δεν μπορούσε να δώσει φανερή στήριξη στον Σγουρό, κατέβασε με το ζόρι στην περιφέρεια, τον καλύτερο κατά γενική ομολογία ευρωβουλευτή που έχει με σκοπό να τον κάψει, αφού ο άνθρωπος δεν γνωρίζει τα θέματα της περιφέρειας.
Και μην ξεχνάμε ότι ο Κουμουτσάκος είναι φίλα προσκείμενος στο Καραμανλικό μπλογκ


Αντιμέτωπος με δύο αναπάντεχους πονοκεφάλους βρίσκεται ο Αρης Σπηλιωτόπουλος την ώρα που παλεύει να ανατρέψει τα δημοσκοπικά δεδομένα, που φέρνουν τον Γιώργο Καμίνη στην πρώτη θέση, αλλά και να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας για την είσοδό του στον δεύτερο γύρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», ένα εκ των πλέον αναγνωρίσιμων προσώπων του ψηφοδελτίου του δείχνει τάσεις αποχώρησης.
Ο λόγος για τον ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη, για το «κονέ» με τον οποίο είχε μεσολαβήσει ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Κώστας Μπούρας. Με τον τελευταίο ο ηθοποιός διατηρεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας (σ.σ. όπως και με τον βουλευτή Επικρατείας, Χρύσανθο Λαζαρίδη).

Ωστόσο, στην πορεία το «deal» δείχνει να χαλάει, αφού ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει επηρεαστεί αρνητικά από μια σειρά γεγονότων, όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος σε συνομιλητές του. Ενα από αυτά φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις του κ. Σπηλιωτόπουλου με συνάδελφο του κ. Χαραλαμπίδη, της ίδιας γενιάς, για τις οποίες ο γνωστός καλλιτέχνης θεωρούσε πως θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί. Επιπλέον, σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε και η όχι και τόσο τακτική επαφή του με τον επικεφαλής του συνδυασμού για την κατάρτιση του πολιτιστικού προγράμματος. «Αυτός είναι ο τομέας στον οποίο θα μπορούσα να προσφέρω περισσότερο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ανάλογη ανταπόκριση», φέρεται να έχει πει στο φιλικό του περιβάλλον.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί τελικά εκτός αυτοδιοικητικής εξίσωσης, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα περιλαμβάνεται στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., καθώς έχει απορρίψει τη συγκεκριμένη προοπτική.

Επίσης, άλλος ένας συνεργάτης του κ. Σπηλιωτόπουλου, ο προερχόμενος από το «ντορικό» στρατόπεδο Χρήστος Τεντόμας, που, εκτός των άλλων λειτουργεί ως σύνδεσμος με τις «γαλάζιες» Τ.Ο. της Α’ Αθήνας, εκφράζει εσχάτως αρνητικές απόψεις για το modus operandi ορισμένων διαχρονικών συνεργατών του υποψήφιου δημάρχου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια