Έξαλλος ο Μελισσανίδης με διαφόρους "ΑΕΚτζήδες": Τι θέλουν, να σηκωθώ και να φύγω;

Τα εμπόδια που εμφανίζονται ξαφνικά στην ΑΕΚ, όσον αφορά την εκκαθάριση της ομάδας και το νέο γήπεδο και φαίνεται να προκύπτουν από ανθρώπους της Ένωσης, έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στον Δημήτρη Μελισσανίδη
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι εκνευρισμένος και απογοητευμένος βλέποντας αφενός μεν την προσωρινή αναστολή στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ και αφετέρου το μπλοκάρισμα στη διαδικασία κατασκευής του γηπέδου (είχε την Πέμπτη αλλεπάλληλες συσκέψεις γι' αυτά τα δύο θέματα).

«Δεν ξέρω τι να πω... Τι θέλουν; Να σηκωθώ και να φύγω; Να τα παρατήσω και μετά να ψάχνονται;» ακούστηκε να λέει ο Μελισσανίδης σε στενούς του συνεργάτες, με την υπόθεση Οικονομόπουλου να τον προβληματίζει περισσότερο, αφού μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, και το υπόμνημα για το γήπεδο να του στοιχίζει κυρίως ψυχολογικά σε μία περίοδο κατά την οποία προσπαθεί να ξεπεράσει πολλά εμπόδια για να τρέξει το πρότζεκτ.

«Εγώ δεν ήξερα αυτήν την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει αλλοιωθεί σε όλα τα επίπεδα. Να μας βάζουν εμπόδια οι αντίπαλοί μας, να έχουμε μπροστά μας και τους δικούς μας;», φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης, που επικεντρώνεται κυρίως στις συνέπειες που θα προκαλέσει τυχόν δικαίωση του Χάρη Οικονομόπουλου στην κύρια προσφυγή της 28ης Μαρτίου εναντίον της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Να μας βάζουν εμπόδια οι αντίπαλοί μας, να έχουμε μπροστά μας και τους δικούς μας;», φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης

Και όλα αυτά γιατί ο Μελισσανίδης δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση κάποια λύση τύπου... νέας ΑΕΚ ή ΑΕΚ 1924, αφού όπως ο ίδιος έλεγε, αν είχε επιλέξει αυτό το ενδεχόμενο, δεν θα χρειαζόταν καν η ομάδα να φτάσει στη Γ' Εθνική, αλλά θα μπορούσε να έχει αγοράσει ακόμα και ΑΦΜ ομάδας της Super League.

«Μαϊμουδιές δεν πρόκειται να κάνω» ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη, που σε συνεργασία με νομικούς θα επιδιώξει να δώσει λύση, πριν από τις 28 Μαρτίου, στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την προσφυγή του Χάρη Οικονομόπουλου.

Παράλληλα, ο Μελισσανίδης θα προσπαθήσει μαζί με τους συνεργάτες του να ξεπεράσει και το υπόμνημα που έστειλαν τα μέλη της Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων ΑΕΚ και βάσει του οποίου υποστηρίζουν πως υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η ιδιοκτησία του συλλόγου, σε περίπτωση κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια