Βγήκαν οι νεκροκεφαλές από την ντουλάπα και ονειρεύονται εξουσίες....

Είχαμε τον Γιωργάκη που τα έλεγε μισά ελληνικά μισά αγγλικά τώρα γιατί όχι να έχουμε τον Παύλο συνηθισμένοι είμαστε στη βλακεία πόσο χειρότερα θα είναι;;!! Τόσα θα έχει να προσφέρει ο νέος αυτός που γνωρίζει τόσο καλά την ελληνική πραγματικότητα, τα προβλήματα του απλού Έλληνα εργαζόμενου που θα δώσει λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα του τόπου που έχει εργαστεί τόσο σκληρά ο ίδιος στη ζωή του και κατανοεί τον μόχθο του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη, λίγους φόρους πληρώνει ο ίδιος νομίζετε;;!! Εμπρός, πίσω λοιπόν!!! 

Μια βασιλική οικογένεια θα μας σώσει και θα μας βγάλει από το αδιέξοδο ως άλλοι μεσίες, γιατί οι Άγγλοι είναι χαζοί δηλαδή που έχουν τον Κάρολο για διάδοχο, εμείς να μην έχουμε τον Παύλο, έχει και πιο ωραία γυναίκα όπως και να το κάνεις!!!! Είμαστε φοβεροί ως λαός πάντως ο κόσμος αλλού επαναστατεί για να φέρει αλλαγές και εμείς σκεφτόμαστε να φέρουμε πίσω τον Κωνσταντίνο Τεος - Γλυξμπουργκ - Ντε Γκρετσια ή όπως αλλιώς θέλει να λέγατε ο άνθρωπος (ή τα παιδιά του, το ίδιο είναι), ο οποίος ούτε Έλληνας δεν είναι ουσιαστικά, και το ότι γεννήθηκε εκείνος ή και κάποια από τα παιδιά του (είναι και κάμποσοι!!) στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι είναι και Έλληνες, γιατί τότε Έλληνες είναι και όοοοοολοι οι μετανάστες δεύτερης και πλέον τρίτης γενιάς που ζουν στην Ελλάδα, γιατί να μην βγάλουν και αυτοί 5-6 βουλευτές βρε αδελφέ!!! 

Αυτό πως θα σας φαινόταν; Η μήπως δεν έχει αρκετή γκλαμουρια και χρυσόσκονη!!! Αυτό που κάθε μέρα συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο είναι ότι είμαστε άξιοι της τύχης μας! Είναι ευφημισμός να λεγόμαστε Έλληνες, δεν έχουμε καμία σχέση μαζί τους!!!! Επίσης, ο Μητσοτάκης αν δεν καταστρέψει αυτή τη χώρα ολοκληρωτικά δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ, τον βλέπω να φτάνει τα 325!!! έχει δουλειά πολύ ακόμα....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια