Παράγκα και ... πετρέλαιο - Καίνε και ποδοσφαιριστή οι διάλογοι του κυκλώματος

Και αποφάσεις για παιχνίδια του στοιχήματος φαίνεται ότι έπαιρνε το κύκλωμα του λαθραίου πετρελαίου. Ο super κοριός της ΕΥΠ φαίνεται ότι έπιασε και συνομιλία με Έλληνα ποδοσφαιριστή πριν από παιχνίδι της Super League.
Παράλληλη έρευνα για την διερεύνηση του ενδεχομένου οι κατηγορούμενοι στο μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας πετρελαίου να εμπλέκονται ακόμα και σε στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου και παράνομο στοιχηματισμό είναι δυνατών να πραγματοποιήσει η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του «Newsit», ο υπέρ κοριός τις ΕΥΠ στης παρακολουθήσεις που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί για το κύκλωμα λαθρεμπορίας πετρελαίου, έπιασαν φράσεις και συζητήσεις που είχαν να κάνουν με αγώνες ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Μάλιστα το γεγονός πως στις περισσότερες από αυτές τις συνομιλίες χρησιμοποιούνταν κωδικοί και λέξεις «κλειδιά», προξένησε την περιέργεια των αστυνομικών, οι οποίοι δημιούργησαν έναν παράλληλο φάκελο με αυτές τις συζητήσεις.

Το γεγονός ότι τις φράσεις «κλειδιά» αλλά και τα συνθηματικά που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα, οι αστυνομικοί που άκουγαν τις συνομιλίες τις συναντούσαν συχνά σε αυτές τις παρακολουθήσεις, τους δημιούργησε την αίσθηση πως είναι δυνατών να έχουν να κάνουν με ένα παράλληλο κύκλωμα, το οποίο ενδεχομένως να εμπλέκεται σε στημένους αγώνες και παράνομο στοίχημα.

Βέβαια και επειδή η έρευνα για το μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας πετρελαίου στο οποίο φέρεται ως «εγκέφαλος» από την Ασφάλεια, ο πρόεδρος τις «ΕΤΕΚΑ» και πρόεδρος του «Ατρόμητου» Γ. Σπανός ήταν σε εξέλιξη, οι αστυνομικοί δεν έδωσαν παραπάνω σημασία στης κουβέντες για τους αγώνες ποδοσφαίρου και τις αποδόσεις του στοιχήματος.

Πλέον και αφού το κύκλωμα έχει εξαρθρωθεί είναι δυνατών θα διεξαχθεί πια παράλληλη έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο, μέλη του συγκεκριμένου κυκλώματος να έχουν σχέση με στημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αλλά και παράνομο στοιχηματισμό, καθώς σε πολλές συνομιλίες που έχει καταγράψει ο κοριός, γίνεται λόγος ακόμα και για αποδόσεις στοιχήματος σε συγκεκριμένους αγώνες τις Α’ Εθνικής.

«Θα δούμε εάν θα προκύψει κάτι, καθώς υπάρχει μια οσμή παρανομίας για στημένους αγώνες και στοίχημα, πλην όμως η έρευνα θα δείξει εάν πράγματι έχουμε να κάνουμε και με ένα άλλο παράλληλο κύκλωμα που έστηνε αγώνες και στοιχήματα», λέει χαρακτηριστικά στο «Newsit» αστυνομικός, οποίος έχει γνώση των ερευνών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια