Πάστορας έκανε λειτουργία μαζί με φίδι που τον σκότωσε!!!

Έκανε «λειτουργίες» κρατώντας στα χέρια του δηλητηριώδη φίδια μέχρι που ένα από αυτά τον δάγκωσε και τον σκότωσε.

Ο λόγος για έναν Αμερικανό Πάστορα, ο οποίος είχε γίνει παγκοσμίως γνωστός μέσω του National Geographic, το οποίο είχε αφιερώσει μια ολόκληρη εκπομπή στον ίδιο και τις, αν μη τι άλλο, ασυνήθιστες μεθόδους του, αφού πίστευε πως με τον τρόπο αυτό ακολουθούσε τις επιταγές του Ευαγγελίου.

Την προηγούμενη Κυριακή κατά τη διάρκεια μιας ακόμη «λειτουργίας» του, σαν κι αυτή που μπορείτε να δείτε στο βίντεο, το φίδι τον δάγκωσε στο πίσω μέρος του χεριού του. Όταν το ασθενοφόρο πήγε στον ναό για τις πρώτες βοήθειες ο ίδιος είχε ήδη πάει στο σπίτι του. Τον αναζήτησαν κι εκεί αλλά τους είπε πως δεν χρειαζόταν ιατρική φροντίδα. Λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Ο γιος του είπε στους δημοσιογράφους πως στο παρελθόν ο πάστορας είχε οκτώ παρόμοια κρούσματα αλλά κανένα δεν του είχε προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο Τζέϊμι Κούτς, ο πάστορας που νόμιζε πως τα φίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «σκεύη θείας λατρείας» πλήρωσε την πλάνη του με το πιο ακριβό «νόμισμα». Την ίδια του τη ζωή.
dogma.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια