Σόου Αλέφαντου: Αν ο Φέργκιουσον έβλεπε τον Αθανασιάδη θα του πέταγε φασίνες!!!

Σόου Αλέφαντου! Γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 9 και γιατί η Μπενφίκα με 12; Σχόλιο και για Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο ΠΑΟΚ δεν ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο, για εμένα η σύνθεση που παρέταξε ο Στέφενς ήταν ανεκδιήγητη και θα το εξηγήσω.

Μια βαριά ομάδα, αργή ομάδα, μόνο η άμυνα ήταν εντάξει. Με Γλύκο στο τέρμα, Κίτσιου δεξιά, Λίνο αριστερά, σέντερ μπακ τον καινούργιο Αργεντινό και τον Κατσουράνη. Μετά ήταν δράμα. Μαντούρο βαρύς παλαίμαχος, Κάτσε μικρών δυνατοτήτων, Λαζάρ σε πτώση, δεν είναι στα καλά του.

Μπροστινή γραμμή γελοία κατάσταση. Έξω αριστερά Ολίσε, έξω δεξιά Νίνης και φορ Αθανασιάδης. Τον Αθανασιάδη τον είχαν για πλάκα τα σέντερ μπακ της Μπενφίκα, ο δε Νίνης ήταν ο 12ος παίκτης της Μπενφίκα! Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 9 παίκτες! Έπαιζε μείον τον Μαντούρο και τον Νίνη. Σέντρες στον Αθανασιάδη που τις καθάριζαν σαν αβγό οι σέντερ μπακ της Μπενφίκα.

Τι πράγμα είναι αυτό με τα τατουάζ του Αθανασιάδη. Ακόμα δεν έχουν γίνει παίκτες, και πλακώνονται στα τατουάζ, μέχρι και στο σβέρκο. Δεν κοιτάνε τον Μέσι και τον Ρονάλντο, τους υπερπαίκτες που είναι σοβαροί. Δεν κοιτάνε τον Φέργκιουσον που στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσα χρόνια δεν άφηνε τους παίκτες να κάνουν τατουάζ και αηδίες. Αν έβλεπε μπροστά του τον Αθανασιάδη ο Φέργκιουσον να κάνει τέτοια, θα του πέταγε φασίνες.

Δίνει χώρο στην Μπενφίκα ο Στέφενς αλλά να τη χτυπήσει στην αντεπίθεση με ποιους; Με τον Νίνη που τον περνούσαν όλοι; Με τον Αθανασιάδη που την περιμένει να τη σπρώξει; Ποιοι χαφ να ακολουθήσουν στην αντεπίθεση; Εντάξει το γκολ, ήταν οφ σάιντ, αλλά εγώ μιλάω για την εικόνα του αγώνα.

Κάνει τις αλλαγές ο Στέφενς, και βλέπουμε στο τέλος την αρχική 11άδα που έπρεπε να έχει παρατάξει. Βλέπουμε και τον Λούκας, βλέπουμε και τον Στοχ, βλέπουμε και τον Σαλπιγγίδη. Τι να προλάβει μετά να κάνει όμως. Λένε κάποιοι ότι ακόμα υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Να πάει ο ΠΑΟΚ να αποκλείσει την Μπενφίκα στη Λισαβόνα έχοντας το 0-1 στην πλάτη. Ξεχάστε το. Για πλάκα θα σε περάσει η Μπενφίκα.

Ο φετινός ΠΑΟΚ για μένα είναι μια ομάδα αλλοπρόσαλλη σε ό,τι αφορά τις επιλογές παικτών και τα στησίματα. Είναι τραγέλαφος. Και δεν τα λέω τώρα, τα λέω από τα πρώτα ματς που τον είδα στο πρωτάθλημα, όταν ήταν πολύ κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πάμε τώρα στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν τραγική. Μόνο ο Κομπανί ξεχώρισε. Για τον Ντεμικέλις τα είχα ξαναπεί όταν τον διέσυρε ο Μουρίνιο, τότε που ο Πελεγκρίνι τον είχε βάλει χαφ. Αλλά και ως σέντερ μπακ έκαψε τη Σίτι. Έτρεχε να προλάβει τον Μέσι, πού να τον προλάβει, του έκανε το πέναλτι, έμεινε και με 10 η Σίτι, τέλειωσε το ματς.

Όταν έχεις κάνει 1 δισεκατομμύριο δολάρια μεταγραφές και πας να παίξεις την Μπαρτσελόνα στην έδρα σου έχοντας φορ τον Νεγρέδο και από πίσω του τον Σίλβα σαν 2ο φορ, άντε γεια. Ο Σίλβα δεν πατάει περιοχή, πας να παίξεις την Μπαρτσελόνα με έναν κυνηγό μόνο που είναι δυναμικός και όχι ντριμπλέρ, τεχνίτης; Στέλνανε σέντρες μήπως φύγει ο Νεγρέδο, λες και η Μπαρτσελόνα είναι κουτή.

Η Άρσεναλ στο πρώτο 20λεπτο την πάτησε τηn Μπάγερν, την αιφνιδίασε, είχε μεγάλη ταχύτητα, έκλειναν τους διαδρόμους και έφευγαν από πίσω μπρος, κέρδισαν και το πέναλτι, αν το έβαζε αυτός ο κιτρινιάρης ο Οζίλ, θα ήταν άλλο ματς. Είχε και την αποβολή του τερματοφύλακά της, τελείωσε ο αγώνας.

Ρε κιτρινιάρη Οζίλ, πόσες φορές τα έλεγα γι΄ αυτόν κόντρα στο ρεύμα βλέποντάς τον στη Ρεάλ, 55 εκ. ευρώ μεταγραφή και στέλνεις την μπάλα από το πέναλτι πάνω στον Νόιερ; Ένα πέναλτι ρε δεν μπορείς να χτυπήσεις; Σέρνεται ο Οζίλ πάνω από 2 μήνες τώρα.

Αντί να δώσει ο Βενγκέρ 55 εκ. ευρώ να πάρει τον Οζίλ, ενώ έχει καλούς παίκτες εκεί, καλύτερα θα ήταν να έπαιρνε μια σεντερφοράρα. Αυτός της λείπει, ένας μεγάλος σέντερ φορ, ας έπαιρνε τον Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο. Όταν ο καλύτερός σου φορ είναι ο Ζιρού, καταλαβαίνεις... Και δεν είναι μόνο ότι δεν κάνει τη διαφορά αυτός, είναι και μοντελάκιας, τον βγάζουν στο ίντερνετ με τα σώβρακα έξω και ομολογεί μετά ο ίδιος ότι απάτησε τη γυναίκα του με μία μοντέλα. Για γέλια.

Η Μπάγερν έκανε μεγάλη επιτυχία που πήρε τον Λεβαντόφσκι, θα την ενισχύσει πολύ τη νέα σεζόν, ο Μάτζουκιτς είναι για να πιέζει τα αντίπαλα σέντερ μπακ, αλλά την ποιότητα του Λεβαντόφσκι δεν την έχει.

Πάει ο Γκουαρντιόλα να την κάνει με όλο πάσες και την Μπάγερν, αλλά αυτή η ομάδα έχει στο DNA της να φεύγει μπροστά με δύο- τρεις μπαλιές. Μου άρεσε πιο πολύ η περσινή Μπάγερν του Χάινκες, δεν το γουστάρω το πολύ το τίκι τάκα, το βαριέμαι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε περίπατο μέσα στη Λεβερκούζεν, τη διέσυρε, μέχρι και η φετινή τραγική Γιουνάιτεντ την είχε διασύρει στη Γερμανία. Έλα μωρέ με τη Λεβερκούζεν, εκτός της Μπάγερν πλέον στη Γερμανία, δεν φτουράει άλλος κανείς.

Μου άρεσε το ματς της Μίλαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μεγάλος παίκτης ήταν ο Ζέεντορφ αλλά σαν προπονητής δεν δείχνει τίποτα. Με τη βαριά φανέλα μπήκε η Μίλαν στο Μιλάνο και τη ζόρισε την Ατλέτικο στο πρώτο ημίχρονο. Όμως νίκησε η ομάδα που περίμενα, η Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν είναι μικρό πράγμα να νικάς τη Μίλαν εκτός έδρας.

Είναι ο προπονητής που από το πέρσι λέω συνεχώς ότι φτιάχνει ομαδάρα, ο Σιμεόνε. Και πραγματικά κάνει τρελά πράγματα για το μπάτζετ της, προχωράει με σούπερ πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάνει εκπληκτική πορεία και στο Ισπανικό πρωτάθλημα, πρώτη η Ατλέτικο μαζί με τους δύο κολοσσούς, τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Πίσω από αυτές τις τρεις το χάος, τεράστια η βαθμολογική διαφορά από τους άλλους.

Δεν ξέρω όμως αν θα αντέξει η Ατλέτικο σε όλο αυτό το μαραθώνιο σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Με 16 παίκτες το παλεύει ο Σιμεόνε. Οι άλλοι έχουν μεγάλα ρόστερ, διπλάσια μπάτζετ, περισσότερους καλούς παίκτες. Να δούμε αν θα ολοκληρώσει τον άθλο ή θα χάσει λάδια αυτή η ομάδα. Ήδη στο Κύπελλο φάνηκαν τα πρώτα σημάδια πτώσης και αποκλείστηκε από τη Ρεάλ». 

sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια