Σε πύργο στο Μπρασόβ ο Λιάπης - Ποια είναι η 29χρονη Ρουμάνα που τον έχει "μαγέψει"

Συνεχίζει τις διακοπές του αναζητώντας την ...ψυχική του ηρεμία ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Λιάπης. Αυτή τη φορά όχι σε πεντάστερο ξενοδοχείο αλλά σε πύργο! Κορίτσι από ...τζάκι η 29χρονη Ρουμάνα που τον έχει μαγέψει!
Σε πύργο στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο Μρασόβ, μέσα στα χιονισμένα δάση της κεντρικής Ρουμανίας συνέχισε τις διακοπές του ο Μιχάλης Λιάπης. 

Ποια είναι η 29χρονη Ρουμάνα που μάγεψε τον Μιχάλη Λιάπη
Η νεαρή Άννα που ερωτεύτηκε ο πρώην υπουργός είναι κορίτσι από τζάκι και με ισχυρές διασυνδέσεις στη Ρουμανία. Όπως αναφερει η εφημερίδα Real News, η Άννα είναι μοναχοκόρη του Τζορτζ Τσιάμπα, του υφυπουργού Εξωτερικών της Ρουμανίας ο οποίος μάλιστα έχει υπηρετήσει και ως πρέσβης στην Αθήνα και λατρεύει την ελληνική γλώσσα. Έχει μεγάλη αδυναμία στην μοναχοκόρη του και της κανει όλα τα χατίρια! 
Ο πατέρας της 29χρονης, Τζόρτζ Τσιάμπα
Ο πατέρας της 29χρονης, Τζόρτζ Τσιάμπα

Η μητέρα της Άννας, η Αντριάννα Τσιάμπα, είναι ιδιάιτερα έμπειρη και ικανή διπλωμάτης παρά το νεαρό της ηλικίας της. 

Η μητέρα της, Αντριάνα Τσιάμπα
Η μητέρα της, Αντριάνα Τσιάμπα

Στη Ρουμανία οι γονείς της Άννας είναι γνωστοί ως το νεότερο ζευγάρι διπλωματών της χώρας.

Ο πατέρας της Άννας είναι γεννημένος το 1966 δηλαδή είναι κατά 15 χρόνια νεότερος από τον Μιχάλη Λιάπη. Κυκλοι στο Βουκουρέστι που γνωρίζουν τη σχέση του πρώην υπουργού με την 29χρονη αναφέρουν ότι η διαφορά ηλικίας στη σχέση της κόρης του δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Τζορτζ Τσιάμπα, αφού ως ένας σύγχρονος ευρωπαϊστής πολιτικός ενδιαφέρεται για την ουσία. Ωστόσο, Ρουμάνοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι όσο άνετος και αν είναι, ο τρόπος ζωής και τα πιστεύω ενός Ρουμάνου πατέρα σίγουρα δεν του επιτρέουν να είναι υπερήφανος γι' αυτή τη σχέση. Μάλιστα, λέγεται πως όταν το έμαθε εξέφρασε τη δυσφορία του όμως έδωσε τόπο στην οργή καθώς η Άννα δηλώνει ευτυχισμένη.

REAL NEWS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια