Με ψυχολογικά προβλήματα ο παππούς που έκαψε γυναίκα και εγγόνι - Λούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά

Τι λέει ο άνθρωπος που μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι και έσωσε δυο άτομα.
Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ο θετός γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού.
Γείτονες υποστηρίζουν ότι ο παππούς είχε απειλήσει και στο παρελθόν ότι θα κάψει το σπίτι.
Το καλοκαίρι ήταν στο ψυχιατρείο και η οικογένεια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να μην κινδυνεύσουν τα παιδιά.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία, στο Κορδελιό, με τον παππού της οικογένειας να βάζει φωτιά και να καίει ζωντανούς τη γυναίκα του, τον εαυτό του και το μόλις 2 ετών εγγονάκι του! Από την πύρινη κόλαση βγήκαν ζωντανοί, ο 25χρονος (ή 18χρονος σύμφωνα με το νοσοκομείο) υιοθετημένος γιος της οικογένειας, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο και άλλο ένα παιδί, ηλικίας 10 ετών που ήταν μέσα στο σπίτι και επίσης νοσηλεύεται!

"Άκουσα τη γιαγιά να φωνάζει και έτρεξα"!

Ο άνθρωπος που θα ακούσετε να μιλάει στο βίντεο του thousandnews, είναι ο ο υδραυλικός Θεόδωρος Καλτσίδης, ο οποίος δούλευε σε διπλανή οικοδομή και άκουσε τις φωνές της γιαγιάς, από το διαμέρισμα της οδού Τραπεζούντος 7, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, τους ενοίκους του.

Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και χρειάστηκε να ανέβει από το φωταγωγό και στη συνέχεια να σπάσει μια μπαλκονόπορτα για να μπει στο φλεγόμενο διαμέρισμα.
Για τα τρία άτομα - τον 65χρονο, τη σύζυγό του και το δύο ετών εγγονάκι τους - ήταν ήδη πολύ αργά.
Ωστόσο, ύστερα από τιτάνια προσπάθεια, ο κύριος Καλτσίδης κατάφερε να απομακρύνει από τις φλόγες τον υιοθετημένο γιο του ηλικιωμένου ζευγαριού και ένα ακόμη δεκάχρονο αγόρι, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με εγκαύματα (ο πρώτος σε όλο το σώμα, σε ποσοστό 85%-90%).



Ο παππούς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα
Αυτό είπαν οι γείτονες στους αστυνομικούς. Ότι ο παππούς, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα είχε απειλήσει και στο παρελθόν ότι θα πυρπολήσει το σπίτι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το καλοκαίρι είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο και μάλιστα, η οικογένεια είχε καταθέσει σε βάρος του ασφαλιστικά μέτρα, για να μην πλησιάζει τα παιδιά.

Τελικά, δεν γλίτωσε το πιο μικρό παιδάκι της οικογένειας, το μόλις 2 ετών εγγονάκι. Το πρόσεχε η γιαγιά διότι η μητέρα του βρισκόταν στη δουλειά. Το δεκάχρονο παιδί που ήταν στο σπίτι και σώθηκε, ήταν σύμφωνα με το ΑΠΕ το παιδί της άλλης κόρης του ηλικιωμένους ζευγαριού.

Ο παππούς έμενε στο ισόγειο της τετραώροφης οικοδομής και στον δεύτερο όροφο- μέχρι πρόσφατα -μία από τις κόρες του 65χρονου, με την οποία βρισκόταν σε αντιπαράθεση, σύμφωνα με πληροφορίες.
Στον τρίτο, οι γονείς του μικρού που βρήκε τραγικό θάνατο, οι οποίοι βρίσκονταν στη δουλειά,
ενώ το δεύτερο παιδί τους, ηλικίας 3,5 ετών, βρισκόταν στον παιδικό σταθμό την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά. Στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου έμενε η γιαγιά, Βάσω Καζόγλου με τον υιοθετημένο γιο τους Αναστάσιο.



Ο Νίκος Κοκκινάκης, ένοικος του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου, αλλά και γείτονες υποστήριξαν, με δηλώσεις τους, πως και στο παρελθόν ο παππούς δημιουργούσε προβλήματα, προκαλώντας εντάσεις και "εκτοξεύοντας" απειλές κατά της γιαγιάς και των υπολοίπων μελών της οικογένειας.

Σε σοβαρή κατάσταση ο υιοθετημένος γιος του ζευγαριού

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου νοσηλεύονται οι δύο τραυματίες από τη φωτιά.
Ο ένας από τους δύο, ο υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με αρκετά σοβαρά εγκαύματα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στην Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια