Τα δύο... επιτεύγματα της κόκκινης προπαγάνδας.

Πάντως ότι και να έχουμε κάνει τόσα χρόνια εμείς οι λίγοι που μιλάμε για τον Ολυμπιακό και τα... κατορθώματα του δεν έχουμε φτάσει ποτέ στο σημείο που έφτασε χθες η εφημερίδα του Ολυμπιακού που πάντα παίρνει γραμμή διοικητική. Βλέποντας τον Μελισσανίδη μαζί με τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως στην πρώτη σελίδα του Πρωταθλητή επειδή ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στο κύπελλο νομίζω πως πλέον περάσαμε σε ένα άλλο επίπεδο. Σήμερα βέβαια γύρισαν στα γνωστά. Τα 12 του... Τζόλε και το "εκεί στην Γ Εθνική" λες και δεν το ξέραμε. Έτσι απαντάει ο... Πειραιάς στο απλήρωτο δάνειο του Καραΐσκάκη. 

Είναι νομίζω η τέταρτη σερί μέρα που οι εφημερίδες του ΟΣΦΠ, όχι το πάντα διαφορετικό ΦΩΣ, ασχολούνται με τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ. Επίσης αν μπει κάποιος στο site που χρηματοδοτεί ο ίδιος που χρηματοδοτεί και την εφημερίδα Παραπολιτικά θα δει πως όλοι οι αρθρογράφοι γράφουν για την ΑΕΚ που την προηγούμενη Κυριακή έπαιζε με το Αιγάλεω και μεθαύριο υποδέχεται το Πέραμα.  Και αφού λοιπόν βλέπεις έξι άρθρα με τίτλους για την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη ρίχνεις μια ματιά και εκτός από τα... φώτα στη Φιλαδέλφεια πριν 20 χρόνια, που κοντεύουν να μας πείσουν πως ευνόησε την ΑΕΚ η διακοπή ρεύματος όμως αυτοί ήταν που νίκησαν στον επαναληπτικό ενώ το ματς που διεκόπη ήταν 1-1, διαβάζεις σε  όλους σε διαφορές παραλλαγές το «σιγά μην ασχοληθούμε με την ΑΕΚ της Γ Εθνικής που έχει ένα πρωτάθλημα από τον Τζόρτζεβιτς κτλ». 

Δηλαδή ρε παιδιά όταν ασχοληθείτε με την ΑΕΚ πόσα άρθρα θα γράψετε; Το λέω γιατί εγώ ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό και δεν σας... προλαβαίνω εσάς που βλέπετε αφ υψηλού την ΑΕK και τον Μελισσανίδη και δεν ασχολείστε...

Με επιχειρήματα και εξυπνακισμούς που απευθύνονται σε σπάνιες φυλές Αφρικανικών μπαμπουίνων και όχι σε κανονικούς ανθρώπους με κοινό νου όπως είναι κατά την άποψη μου η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού το μόνα που καταφέρνουν οι εργολάβοι της κόκκινης προπαγάνδας είναι δύο πράγματα. Από την μία πλευρά να στέλνουν μηνύματα στον κόσμο του Ολυμπιακού πως η διοίκηση και η ιδιοκτησία της ομάδας τους τρέμει μια ομάδα Γ Εθνικής που προσπαθεί να ανακάμψει μετά από οικονομική καταστροφή επειδή εκτός από την δυναμική της που την γνωρίζει καλά, ξέρει πως έχει επιτέλους στην θέση των αδύναμων μπροστινών και των δυνατών αλλά άφαντων μετόχων, υπάρχει ένας ηγέτης που είναι ταυτόχρονα και άνθρωπος του ποδοσφαίρου και βέβαια πολύ πιο δυνατός οικονομικά και όχι μόνο από όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. 

Αυτό μπορεί κάποιος εύκολα να το διαπιστώσει απλά συγκρίνοντας πως μίλαγαν για την ΑΕΚ και τον εκάστοτε πρόεδρο της τα προηγούμενα χρόνια και πως τώρα. Το άλλο που πετυχαίνουν οι αναμεταδότες των non paper είναι να πείθουν και τον πιο δύσπιστο Ενωσίτη που κάτι μεγάλο έρχεται στην ΑΕΚ και πως τα χρόνια που κλάψαμε πέρασαν. Και το σαφέστερο μήνυμα είναι πως πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Ούτε ένας δεν περισσεύει, ούτε ένας δεν μπορεί να μείνει πίσω σε αυτή την αντεπίθεση. Όπως έλεγε κι ο Θεμάκος μας είμαστε πολύ λίγοι για να μην είμαστε όλοι μαζί. Φυσικά πάντα είναι θέμα του ηγέτη να έχει τον κόσμο μαζί του. Αυτός είναι ο δυνατός, αυτός πρέπει να φροντίσει. Όμως κι εμείς πρέπει όλοι να βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας και τι παίζεται. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

του Κώστα Κετσετζόγλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια