Κουφοντίνας: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να δηλώνει συνεχιστής της 17Ν

Την ώρα που η αντιτρομοκρατική εντείνει τους ελέγχους για τον εντοπισμό του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Χριστόδουλο Ξηρό, νέες παρεμβάσεις έχουμε από παλιούς του συντρόφους.

Ο αδελφός του Σάββας, με μια αποκαλυπτική συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΑΛΦΑ, όχι μόνο κρατά αποστάσεις από την απόφαση του Χριστόδουλου να εξαφανιστεί, αλλά τον προειδοποιεί ότι κινδυνεύει.

Παρέμβαση μέσα από τις φυλακές έκανε και ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος δηλώνει ότι ο κύκλος της 17Ν έχει κλείσει, ωστόσο αναφέρεται σε ένα νέου τύπου μητροπολιτικό αντάρτικο.

Ότι η «η 17Ν έκλεισε τον κύκλο της» και ότι «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία της», σημειώνει σε μήνυμά του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο έγκλειστος πολιτικός ηγέτης της οργάνωσης, Δημήτρης Κουφοντίνας, που δημοσιεύεται στη Εφημερίδα των Συντακτών.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, στα πλαίσια του πολύμορφου κινήματος αντίστασης, αναπτύσσεται ένα άλλο αντάρτικο. Νέου τύπου, πιο μητροπολιτικό, με χαρακτηριστικά διαφορετικά από το δικό μας. Το οποίο αναπόφευκτα θα πρέπει να λάβει υπόψη τη δική μας εμπειρία, όπως δοκιμάστηκε στην ιστορική της διαδρομή». Ο Δ. Κουφοντίνας καταλήγει: «...οφείλω να προειδοποιήσω προς κάθε κατεύθυνση και προς οποιονδήποτε επίδοξο διεκδικητή, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία της 17Ν, πολύ περισσότερο να δηλώνει συνεχιστής της».
alpha989.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια