Ζαρούλια σε Αθανασίου: "Είσαι αληταράς!" και αμέσως πρόστιμο 1/4 του μισθού της....

Μάλλον η κυρία θυμήθηκε την καταγωγή της αλλά αμέσως εφαρμόσθηκε ο κανονισμός της Βουλής και αποφασίσθηκε: Η περικοπή της βουλευτικής της αποζημίωσης. Η Ελένη Ζαρούλια είχε ανάλογο "ξέσπασμα" και χθες όταν μίλησε για χούντα
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κάλλιο αργα παρα ποτέ! Επιτέλους εφαρμόσθηκαν από την Βουλή εναντίον της Χρυσής Αυγής οι αυστηρές κυρώσεις που προβλέπονται από τον κανονισμό. 
Στην φράση "Είσαι αληταράς" που όπως διευκρίνησε ο γ' αντιπρόεδρος της Βουλής, απήυθυνε η κα Ζαρούλια απέναντι στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αντέδρασε άμεσα εφαρμόζοντας το άρθρο 80 του κανονισμού της Βουλής που προβλέπει περικοπή του 1/4 της μηνιαίας αποζημίωσης σε περίπτωση που βουλευτής δεχθεί μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.

Ζαρούλια και Κασιδιάρης στην σημερινή τους εμφάνιση ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί. 
Ο κ. Κασιδιάρης χαρακτήρισε κουτούς τα μέλη της κυβέρνησης καταγγέλοντας ότι στο ένταλμα για την σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής ήταν λάθος η ημερομηνία.

Είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης: "Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά. Για την φράση "Είσαι αληταράς, επιβάλλω στην κα Ζαρούλια την πειθαρχική ποινή περικοπής του 1/4 του μισθού της για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά".

Η Ολομέλεια έκανε αποδεκτή την πρόταση του αντιπροέδρου, αποφασίζοντας για τη διατύπωση μομφής εναντίον της βουλευτού της ΧΑ για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, κάτι που συνεπάγεται αυτοδικαίως την περικοπή του ενός τετάρτου (1/4) της μηνιαίας αποζημίωσής της (άρθρο 80, παρ. 3 του Κανονισμού).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια