Δείτε το Βlue Star Ithaki να χάνεται στα κύματα...

Δείτε το να κάνει βουτιές μέσα στην αγριεμένη θάλασσα....

(Σ.Σ.ZOUZOUNI Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε ταξιδέψει με τέτοιες συνθήκες, αλλά όταν ακούς το σκαρί να τρίζει, να κοπανάει στα κύματα και να ακούς τις προπέλες κάποιες στιγμές να είναι στον αέρα σε πιάνει τρόμος. Μάλιστα το συγκεκριμένο σημείο (στενό Τήνου-Μυκόνου) όπως και το Ικάριο πέλαγος τον χειμώνα, πολλές φορές "προσφέρουν" τέτοιες συγκινήσεις....) 

Σύμφωνα με τον καπετάνιο στο πλοίο βρίσκονταν 400 επιβάτες και οι άνεμοι άγγιζαν τα 8 - 9 μποφόρ.

Πραγματική «μάχη» με τα κύματα έδωσε στο ταξίδι του το Blue Star Ithaki. Στο βίντεο, το πλοίο φαίνεται να κάνει βουτιές μέσα στην αγριεμένη θάλασσα, στο στενό Τήνου-Μυκόνου και αποτυπώνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Έλληνες ναυτικοί.

Τα όσα έγιναν στο πλοίο περιέγραψε ο καπετάνιος του Blue Star Ithaki, κ. Ηλίας Βερβενιώτης, στην πρωινή εκπομπή του Star. Όπως είπε οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή άγγιζαν τα 8 - 9 μποφόρ και μέσα στο πλοίο βρίσκονταν 400 επιβάτες.

«Ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο παρουσιάζονται πιο έντονα φαινόμενα», τόνισε, προσθέτοντας πως «δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο, το έχουμε ξαναζήσει»

«Η αίσθηση των επιβατών διαφέρει τελείως από αυτό που βλέπει κανείς στο βίντεο», είπε ο καπετάνιος, σημειώνοντας πως «οι νησιώτες δεν έχουν άλλον τρόπο μετάβασης, είναι συνηθισμένοι» σε αυτές τις συνθήκες.

Όλο αυτό είναι «άσχημη εμπειρία για κάποιον που ταξιδεύει για πρώτη φορά και το ζει», πρόσθεσε.

Δείτε βίντεο του cyclades24.gr:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια