Εχασε την κρίσιμη μάχη της Ζωής ο οδηγός αγώνων Λουκάς Γιαννακούλης

Έχασε την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του σήμερα νωρίς το πρωί ο πρωταθλητής αγώνων στην κατηγορία των ιστορικών αυτοκινήτων Λουκάς Γιαννακούλης, βυθίζοντας σε θλίψη τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.

Ο Λουκάς, υπέκυψε στις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί μετά την σφοδρή έξοδο που είχε κατά τη διάρκεια της πρώτης ειδικής διαδρομής στο Ράλι Παλλάδιο, το περασμένο Σάββατο. Ο συνοδηγός του, Γιώργος Πετρόπουλος τραυματίστηκε πιο ελαφρά.

Αμέσως μετά το ατύχημα, μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο και από εκεί στο Αττικό στο οποίο εισήχθη άμεσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών αλλά και τη γερή του κράση, σήμερα το πρωί υπέκυψε στα τράυματά του.

Άνθρωπος των extreme σπορ, αναζητούσε την αδρεναλίνη, μέσω του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο. Εκτός από τους αγώνες Ράλι, όπου και κατάφερνε να τιθασεύσει την εκρηκτική Porsche 911 RSR, είχε αγωνιστεί και στο θρυλικό αγώνα του Ντακάρ και μάλιστα με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, συμμετέχοντας με μοτοσικλέτα, ενώ συμμετείχε και στην πρώτη ελληνική ομάδα που αναρριχήθηκε στα Ιμαλάια.

Πάντα ευγενής και χαμογελαστός, ήταν από τους πλέον προσιτούς ανθρώπους του χώρου και αγαπητός σε όλους.

Ο Λουκάς Γιαννούλης ήταν Αρχιτέκτων Μηχανικός, παντρεμένος με τη Μαρία Μπόμπολα (κόρη του Γιώργου Μπόμπολα) και είχε μαζί της τρία παιδιά. Είχε αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1983 και ήταν Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. Συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., εκτελούσε χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ Facilities Management και ήταν Αντιπροέδρος στην ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ που ειδικεύεται σε έργα ανάπλασης χώρων και διαμόρφωσης τοπίων.
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια