Προσοχή: Αν κάποιες γυναίκες σας προσφέρουν χυμό μην τον πιείτε γιατί περιέχει υπνωτικό και θα σας ληστέψουν.

Τρίτο κρούσμα ληστείας με τον... χυμό της αναισθησίας. Όλες οι επιθέσεις εντοπίζονται σε συνοικίες του Βόλου, με θύματα ηλικιωμένα άτομα.
 Πρωταγωνιστές δύο γυναίκες που εμφανίζονται ως «πωλήτριες» διαφόρων ειδών που δήθεν απευθύνονται σε ηλικιωμένα άτομα. Ανάμεσα στα προϊόντα που «δειγματίζουν» είναι και ο δυναμωτικός χυμός!

Πρώτο θύμα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων. Οι δύο γυναίκες χτύπησαν το κουδούνι του ζευγαριού στις 14:00 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Έπεισαν τον 84χρονο άνδρα και την 82χρονη σύζυγό του να τις αφήσουν να περάσουν στο εσωτερικό του σπιτιού τους. Κάποια στιγμή εμφάνισαν και το «όπλο» τους. 

Έπεισαν το ηλικιωμένο ζευγάρι να δοκιμάσει τον χυμό. Οι δράστιδες είχαν αναμίξει τον χυμό με άγνωστο φάρμακο, πιθανόν υπνωτικά χάπια, και τον πρόσφεραν στο ηλικιωμένο ζευγάρι. Λίγα λεπτά αργότερα οι δύο ηλικιωμένοι είχαν καταστεί αδύνατοι να κινηθούν πόσο μάλλον να αντιδράσουν στις παράνομες προθέσεις των δύο γυναικών. 

Οι δύο γυναίκες άρπαξαν περίπου 700 ευρώ, χρυσαφικά άγνωστης αξίας και τράπηκαν σε φυγή. Τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι λίγη ώρα νωρίτερα η μία από τις δύο γυναίκες, σε κοντινή περιοχή, είχε προσεγγίσει άλλη ηλικιωμένη γυναίκαι τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της. Έπεισε και εκείνη να πιει τον χυμό με την άγνωστη αναισθητική ουσία. 

Η ηλικιωμένη έχασε τις αισθήσεις της. Η δράστιδα ερεύνησε τους χώρους της οικίας και αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι λησταρχίνες συνέχισαν το ληστρικό τους έργο προσεγγίζοντας το άλλο ζευγάρι ηλικιωμένων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια