ΒΙΝΤΕΟ: Βενιζέλος σε Παπαδημούλη - Έχετε πάρει γενόσημα;Γιατί δεν σας βλέπω καλά.....

Σε «παρενέργειες» από γενόσημα υπαινίχθηκε ότι οφειλόταν σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Οι παροικούντες την πολιτική Ιερουσαλήμ φαίνεται ότι γνωρίζουν καλά για τις παρενέργειες που πολλές φορές φθηνά γενόσημα από τρίτες χώρες έχουν προκαλέσει σε ασθενείς διεθνώς. Αυτό δεν τους εμποδίζει να αστειεύονται με το θέμα από τη μια, αλλά να επιβάλλουν στον ελληνικό λαό τη χρήση τους με μία σειρά νομοθετήματα, από την άλλη.
Αυτό έδειξε η «λανθάνουσα» γλώσσα του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, για τη διερεύνηση του θέματος των γερμανικών υποβρυχίων.
Όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έλαβε το λόγο, αναφέρθηκε στο θέμα του νόμου που είχε ψηφιστεί το 2010 επί υπουργίας του και ο οποίος προέβλεπε την παραλαβή των τεσσάρων γερμανικών υποβρυχίων (μέχρι σήμερα έχει παραδοθεί στο Πολεμικό Ναυτικό μόνο το ένα), την παραγγελία ακόμη δύο ομοίου τύπου και την πώληση του Σκαραμαγκά από την γερμανική HDW στον Λιβανέζο Ισκαντάρ Σαφά.
Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμιζε ότι ο νόμος του 2010 είχε υπερψηφιστεί από μια ευρύτατη πλειοψηφία, μεταξύ των οποίων και από βουλευτές του ΛΑΟΣ οι οποίοι-κατά τον υπουργό Εξωτερικών- σήμερα είναι ενταγμένοι στη ΝΔ και στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολίασε λέγοντας «εδώ θέλει χειροκρότημα».
Ο κ. Βενιζέλος ανταπάντησε: «Έχετε πάρει γενόσημα; Γιατί σας βλέπω... ενθουσιασμένο».



Η επιλογή του «χαριτολογήματος» κ. Βενιζέλου μπορεί να σημαίνει: α) τα στελέχη της κυβέρνησης ήδη έχουν αντικαταστήσει τη λαϊκή έκφραση «έχεις πάρει ληγμένα» με το «έχεις πάρει γενόσημα», υπονοώντας ότι είναι το ένα και το αυτό. β) Ο κ. Βενιζέλος οδηγήθηκε σε αυτό το συνειρμό εξαιτίας της συζήτησης για τα γερμανικά υποβρύχια και του ήρθαν στο μυαλό τα γερμανο-ισραηλινά φθηνά γενόσημα της Ratiopharm και της Teva, τα οποία θέλει να επιβάλει η Μέρκελ στους Έλληνες ασθενείς. Τα μεν γέρνουν, τα δε «σκοτώνουν» την υγεία των πολιτών…
newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια