Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Βίκυ Σταμάτη στις φυλακές Κορυδαλλού. (Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο....)

Και το παραμύθι συνεχίζεται.
Μήπως κάποιος να μας εξηγήσει που βρήκε η κυρία τα χάπια και τα πήρε ;
Κανένας φυλακισμένος δεν έχει χάπια στο κελί του και ότι χρειάζεται το ζητά και του το φέρνουν οι φύλακες από το ιατρείο. Άρα η κυρία που τα βρήκε ; Αυτά προς τον λαλίστατο Κούγια.
Για να τελειώνει το παραμύθάκι, η φυλακή δεν είναι φαρμακείο για να αγοράζεις χάπια και να κάνεις απόπειρες αυτοκτονίας. Στις φυλακές αυτοκτονούν με άλλους τρόπους! Κρεμάζονται.

Η κα Βίκυ Σταμάτη νοσηλεύεται στο Θριάσειο μετά από κατάποση πολλών υπνωτικών χαπιών
Ο λόγος της απόπειρας αυτοκτονίας ήταν η μεταφορά της από τον Κορυδαλλό στις φυλακές της Θήβας
Η σύζυγος του κ. Τσοχατζοπουλου νοσηλευόταν μέχρι πρότινος στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνί 
Ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του εξαπολύει επίθεση για την κράτηση της κας Σταμάτη
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η σύζυγος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, η κα Βίκυ Σταμάτη που βρισκόταν στις φυλακές του Κορυδαλλού. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπισή της, η κα Σταμάτη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λαμβάνοντας μεγάλο αριθμό τοξικών υπνωτικών χαπιών. 

Η κα Σταμάτη αποφάσισε να αυτοκτονήσει όταν της ανακοινώθηκε ότι μεταφέρεται από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού στις γυναικείες φυλακές Θηβών. Τότε κατάπιε πολλά υπνωτικά χάπια και μόλις αυτό έγινε αντιληπτό μεταφέρθηκε στο ιατρείο των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου εισήχθη για νοσηλεία μετά την παροχή κατεπειγουσών ιατρικών υπηρεσιών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια