Ο εξαιρετικός Νίκος Αλιβιζάτος υμνεί την συμμορία Σημίτη στην Καθημερινή

Ο εξαίρετος καθηγητής δια πάσαν χρήσιν, κύριος Αλιβιζάτος δεν πτοήθηκε και έκανε την επική του παρέμβαση, κατακεραυνώνοντας όσους τολμούν  να υπερασπίσουν τον λαό, την πατρίδα και το Σύνταγμα, χωρίς να έχουν πιστοποιητικό αριστερών φρονημάτων!

Πως τολμά κάποιος που δεν έχει νιώσει την ευωδία της κάλτσας του αγωνιστή Μαντέλη να μιλά για δικαιώματα; Πως τολμά ο βέβηλος που δεν αντίκρυσε την αξύριστη μασχάλη της Πόπης κάτω από το αγωνιστικά υψωμένο χέρι να μιλά για αντισυνταγματικότητα του μνημονίου;

ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ τον αντίποδα, εάν είχες την τύχη να συγχνωτιστείς με την Μαρία Δαμανάκη σε κάποιο μπιστρό, έχεις δικαίωμα να κάνεις τα πάντα χωρίς τον φόβο να σε πουν “φασίστα, νεοφιλελέ, ολοκληρωτικό, αντιλαϊκό, προδότη” και άλλα λαϊκίστικα. Μπορείς κάλλιστα να είσαι νομικός σύμβουλος του αγωνιστή Μπόμπολα. Μπορείς εύκολα να κάνεις γνωμοδοτήσεις υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, άλλωστε και ο Μαρξ τραπεζίτης ήταν.

Μπορείς να βρίζεις τον Καραμανλή, υμνώντας την συμμορία Σημίτη ακόμα και αν οι μισοί είναι μέσα ή ένα βήμα πριν τα κάγκελα. Μπορείς ακόμα και να βρίζεις τους δικαστές, λησμονώντας όμως να αναφερθείς συγκεκριμένα σε αυτό το κάθαρμα της δικαιοσύνης που κρατά στα αζήτητα την δικογραφία του 1 εκ. στα μάυρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, που στέλνει άμεσα τον Σημίτη στην φυλακή και το ΠΑΣΟΚ σε διάλυση.

Γενικώς, με την ταμπέλα του “κάποτε αριστερού” μπορείς να αγωνίζεσαι για τον σοσιαλισμό όπως ο Γιάννος, ληστεύοντας παράλληλα την Ελλάδα. “Ο σοσιαλισμός και το Αιγάλεω να κερδίζουν, οι άλλοι να πα να γ***θούν” σε παράφραση της ιστορικης κασέτα της “παράγκας”.

«Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν μεγαλοαστό –που τα βρήκε όλα έτοιμα- ο οποίος από «αριστερός» μετά τη Μεταπολίτευση, μόλις «ενθρονίστηκε» ο Κώστας Σημίτης έκανε στροφή 180 μοιρών δεξιά και εκδήλωσε το χειρότερο συντηρητισμό, που έκρυβε χρόνια μέσα του.  Με απύθμενη μάλιστα ζήλια για τους συναδέλφους του συνταγματολόγους που γράφουν «Συνταγματικό Δίκαιο», ενώ αυτός ασχολείται μονίμως μόνο μ’ αυτό που μπόρεσε να μάθει: Κάτι ασήμαντες λεπτομέρειες της συνταγματικής ιστορίας…

Ύστερα από αυτό το μόνο υστερόγραφο που ταιριάζει στον «συνταγματολόγο» του σημιτισμού κ. Νίκο Αλεβιζάτο είναι οι «αθάνατοι» στίχοι του Μιχάλη Γκανά:

«Μόνο το φίδι ξέρει τι θα πει

ν’ αλλάζει το πετσί του.

Γι’ αυτό του περισσεύει το φαρμάκι».

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια