Ετοιμάζονται να εκπαραθυρώσουν τον Στουρνάρα και θέλουν να το φορτώσουν στον Καραμανλή

Ενδιαφέρον στην αρχή και στη συνέχεια γέλια προκάλεσε στο «Καραμανλικό» στρατόπεδο και στον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή ρεπορτάζ Κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην πρωθυπουργός διαμήνυσε στον Αντ. Σαμαρά ότι... αν τοποθετήσει τον Γ. Στουρνάρα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, τότε ο Καραμανλής δεν θα είναι υποψήφιος.
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του, οι αντιδράσεις αυτές εδράζονται στα εξής:

Πρώτον, ο Κ. Καραμανλής δεν συνδέει τη δική του υποψηφιότητα με το τι θα γίνει με τον νυν υπουργό Οικονομικών, με τον οποίο βέβαια ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις, πολύ περισσότερο που ο Στουρνάρας έχει κατ' επανάληψη προσπαθήσει να απαξιώσει την περίοδο της πρωθυπουργίας του, όπως όλο το «εκσυγχρονιστικό» μπλοκ άλλωστε, σε συγχορδία με το εκδοτικό συγκρότημα στην εφημερίδα του οποίου φιλοξενείται το προαναφερθέν ρεπορτάζ.

Δεύτερον, φυσικά και δεν έχει διαμηνύσει στον Αντ. Σαμαρά όσα το ρεπορτάζ ισχυρίζεται και μάλιστα... εγκύρως.

Τρίτον, ούτε ο Κ. Καραμανλής, ούτε κάποιος εκ των τακτικών συνομιλητών και φίλων του έχει κάνει αυτή την διαρροή στο εν λόγω συγκρότημα...

Τέταρτον, ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός έχει διακόψει κάθε επαφή με το συγκρότημα, το οποίο άλλωστε διαχρονικά είναι απέναντί του και μάλιστα με απαξιωτικές μεθοδεύσεις...

Αλλά στελέχη της Ν.Δ., τα οποία είναι κοντά στον πρώην πρωθυπουργό μιλώντας στο newsbomb.gr έκαναν την εξής ενδιαφέρουσα προσέγγιση του όλου θέματος:
- Είναι πιθανό, ότι Σαμαράς και ορισμένα εκδοτικά συγκροτήματα έχουν αποφασίσει να θυσιάσουν τον Στουρνάρα, ως αλεξικέραυνο στην λαϊκή οργή για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Και στρώνουν το έδαφος, για να φορτώσουν στον Καραμανλή την αποπομπή του!
Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εκτίμηση, δε νομίζετε;
newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Μας κορόιδευαν οι Αλογοσκούφης και Παπαθανασίου...
    Γιούνκερ: Από το 2007 και '08 ανησυχούσαμε και πιέζαμε την κυβέρνηση...
    Δυο χρόνια πριν γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου είχε αρχίσει η κρίση."Ανησυχούσαμε και πιέζαμε την τότε κυβέρνηση να πάρει μέτρα" είπε ο πρόεδρος του Εurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.
    "Μας υπόσχονταν ότι θα πάρουν μέτρα, αλλά δεν το έκαναν, πρόσθεσε και...αναφέρθηκε στους τότε υπουργούς Οικονομικών Αλογοσκούφη και Παπαθανασίου. Αυτοί τους κορόιδευαν.
    Ενδιαφέρουσα και εξόχως αποκαλυπτική συνέντευξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (…)Ποια ήταν η πρώτη φορά που ανησυχήσατε για το ελληνικό έλλειμμα και χρέος;

      Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

      Το 2006 ή το 2007 συζητούσαμε κάθε μήνα την κατάσταση στην Ελλάδα, γιατί ανησυχούσαμε πραγματικά. Πιέζαμε όλους τους Έλληνες ομολόγους μας να μας πουν την πραγματική αλήθεια επειδή σκεφτόμασταν ότι οι αριθμοί που μας δίνονται και οι προβλέψεις της ελληνικής κυβέρνησης δεν ήταν ευθυγραμμισμένες με όσα σκεφτόμασταν. Και το 2009 η κατάσταση έγινε προφανής όταν πήρε την εξουσία η κυβέρνηση Παπανδρέου. Από εκείνη την στιγμή (η ελληνική κρίση) δεν είναι μηνιαία συζήτηση, αλλά καθημερινή.

      Διαγραφή
  2. Χατζηνικολάου: Δειλός και μοιραίος ο Καραμανλής...
    Η REAL και ο εκδότης της πρωτοπόροι, στην εκστρατεία έξωσης του Καραμανλή...
    Πρωτοσέλιδο (Διώξε τον Καραμανλή) ,
    βασικό θέμα (Ήρθε η ώρα του Καραμανλή) , editorial (Ξεκουράστε τον) ,
    όλη η εφημερίδα έχει επιστρατευτεί στη μεγάλη ιδέα της έξωσης.

    Φυσικά, η συνάντηση Σαμαρά-Χατζηνικολάου λίγες μέρες πριν στους "Διόσκουρους" , δεν μπορεί να 'ναι άσχετη με τη στάση της εφημερίδας.

    Ο ίδιος ο Χατζηνικολάου σηκώνει το φλάμπουρο της εσωκομματικής "επανάστασης" , ζητώντας από το Σαμαρά, να τον διώξει (Ξεκουράστε τον) . Φαίνεται πως...

    ο δημοσιογράφος ενεπνεύσθη τον τίτλο την ώρα που πάνω από τα πιάτα με τον ξιφία στα κάρβουνα, τσούγκριζε με τον αρχηγό της Ν.Δ. τα ποτήρια με το ακριβό λευκό κρασί.

    "Δειλός και μοιραίος, όχι μόνον δε βρίσκει το θάρρος να μιλήσει και να ζητήσει μια συγνώμη για τα εγκληματικά του λάθη, αλλά συνεχίζει και ολοκληρώνει την καταστροφή που προκάλεσε"
    .
    Τι άλλο θέλετε; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι ωρέ οι Έλληνες Τερτσέτηδες ;
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Διαβάζοντας για τις προσλήψεις της πενταετίας [[ 2004-2009]] στην Ελλάδα,, και γνωρίζοντας για την απίστευτη εγκληματική αδράνεια του τότε Πρωθυπουργού, για την χρεοκοπία που ερχόταν και για την συνενοχή και συμμετοχή Σαμαρά σε αυτό το κακούργημα της Εθνικής προδοσίας, νιώθει κανείς, οργή αγανάκτηση και αηδία.
    Και το χειρότερο όλων, όλες αυτές οι άθλιες πολιτικές ‘’φιγούρες’’ προσποιούνται τους ανήξερους , τους αδικημένους και .. φυσικά τους πατριώτες.
    Άραγε θα βρεθεί κάποιος..Καραμανλής, κάποιος Σαμαράς, να ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες και ταυτόχρονα να ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ! από την πολιτική;
    Θα βρεθεί κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας να κάνει το καθήκον του; Είναι τόσο δύσκολο να εντοπίσουμε ποια ήταν η εγκληματική ζημιά για την Ελλάδα από την πρόσληψη 865.000 χιλιάδων υπαλλήλων και μάλιστα, με αμιγή κομματικά (μπλέ συνέντευξη) κριτήρια , τη ίδια στιγμή που κυριολεκτικά είμαστε στο χείλος του γκρεμού και από την εγκληματική προδοτική αδράνεια ή και ύποπτη συνειδητή συμπαιγνία?
    Θα βρεθεί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας που θα διαβάσει τις επιστολές ΔΟΥΚΑ προς τον τότε πρωθυπουργό και δεν θα ασκήσει ΑΜΕΣΩΣ διώξεις, για τα κακουργήματα που περιγράφονται;
    Θα βρεθεί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας να ρωτήσει τον κ. Σαμαρά ΓΙΑΤΙ απέκρυψε την ΑΘΛΙΑ οικονομική μας κατάσταση, και επί πλέον έκανε και τόσες παράνομες προσλήψεις?
    Τελικά ποιος είναι ο ρόλος της Δικαιοσύνης εκτός του να ..είναι τυφλή; ΄Η, μήπως ‘’την θεράπευσαν’’;…
    Θα βρεθεί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας να διαβάσει το δημοσίευμα του ‘’ΒΗΜΑτος’’ στις 13/05/2007 που παρουσιάζει μία ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ καταγγελία -αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, υπονοείται απόπειρα αμοιβαίας συγκάλυψης παράνομων πράξεων, μεταξύ του τότε Πρωθυπουργού και του τότε Προέδρου του Αρείου Πάγου. Η επιστολή αυτή μαζί με το ΠΡΩΤΟ μέρος του κειμένου, δημιουργούν εύλογες υπόνοιες και ερωτηματικά για βαρύτατα κακουργήματα και αμοιβαίους ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ συγκάλυψης.
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=180914
    Ποιος δικαστής δεν γνωρίζει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε; Που ήταν οι δικαστές όταν συνέβαιναν τα τελευταία ‘’ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ’’ ;
    Που κρυβόταν και σιωπούσε ο εφιαλτολάτρης κ. Σαμαράς?
    Κανείς πλέον δεν σέβεται ούτε την Ελλάδα μας, ούτε τον εαυτόν του;
    Ποιος κυβερνά επί τέλους, αυτόν τον τόπο;
    Δεν υπάρχει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ δικαστής για να προστατέψει τον λαό , εν ονόματι του οποίου ασκεί τα καθήκοντά του; Είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν δικαστές με άποψη, δύναμη, και αποφασιστικότητα ; Είναι τόσο δύσκολο να γίνουμε Έλληνες; Είναι τόσο δύσκολο να αποδεσμευθούν από τις πολιτικές αλυσίδες και με αυτές να δέσουν χειροπόδαρα τους επίορκους ψευτοπολιτικάντηδες?
    Είναι τόσο δύσκολο να προστατέψουμε την Ελλάδα μας, που όλοι λέμε πως αγαπάμε;
    Κανείς δεν ‘’βλέπει’’ την εθνική μας κατάντια;
    Να ανεχόμαστε τους νταβατζήδες της ημέρας και τους μπράβους της νύχτας, να προκαλούν και να παρανομούν αδιάντροπα , ασύστολα και ατιμώρητα;
    Που είναι ωρέ, οι Έλληνες δικαστές;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άραγε θα βρεθεί κανείς δικαστής να κλείσει στην φυλακή τον μεγαλύτερο προδότη στην ιστορία της χώρας ; Προφανώς κύριε Βράχο αναφέρομαι στον εκλεκτό σου Γιωργάκη
      Άραγε θα βρεθεί ένας δικαστής να κλείσει στην φυλακή τον άλλο εκλεκτό σου τον Αρχιερέα της διαπλοκής;

      Φυσικά κύριε Βράχε είστε γνωστός σχολιαστής-υβριστής των πάντων εκτός του αγαπημένου σας παρανοϊκού.
      Κάποιους σαν εσάς τους λέμε και τρολ.
      Χαίρεται.

      Διαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.