Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Χάρης Τομπούλογλου

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 150.000 ευρώ αφέθηκε ο Χάρης Τομπούλογλου 
Η απολογία του στην ανακρίτρια Διαφθοράς ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 23:30
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 23:30 η απολογία του Χάρη Τομππούλογλου ενώπιον της ανακρίτριας Διαφθοράς. Ο Χάρης Τομπούλογλου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους οι οποίοι είναι χρηματική εγγύηση ύψους 150.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο αστυνομικό τμήμα 2 φορές το μήνα.

"Επιβεβαιώθηκε η αρχική μου δήλωση ότι πιστεύω στο Θεό και στη Δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της", δήλωε ο ίδιος εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου και ευχαρίστησε "μόνο όσους επιφυλάχθηκαν και δεν με καταδίκασαν τηλεοπτικά".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Τομπούλογλου στην απολογία του φέρεται να επέμεινε πως τα χρήματα προορίζονταν για δωρεά, ωστόσο κατά τη διάρκεια που βρισκόταν ενώπιον της ανακρίτριας, δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο που τον δείχνει με τη μίζα στο χέρι!

Το video φωτιά που καίει τον Χάρη Τομπούλογλου και δείχνει τη στιγμή που ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού χρηματίζεται από τον άνθρωπο που ανέλαβε να παίξει το ρόλο του μεσάζοντα, την ώρα που εκείνος βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα! 
Η απολογία Τομπούλογλου ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00 αλλά η ανακρίτρια Διαφθοράς αποφάσισε να ανακρίνει πρώτα τον 40χρονο συνεργό του.

Δείχνει στιγμή στιγμή τα όσα έγιναν στο γραφείο της Ιπποκράτους, όπου οι δυο άνδρες είχαν κλείσει το ραντεβού. Ο Τομπούλογλου ζήτησε μίζα για να μην κηρύξει έκπτωτη από τον διαγωνισμό την ενδιαφερόμενη διαφημιστική Ο Χάρης Τομπούλογλου, που υποστηρίζει πως τα χρήματα δεν ήταν μίζα αλλά τα ήθελε για να δώσει ως... δωρεά στο νοσοκομείο, φαίνεται να παίρνει τον κίτρινο φάκελο με τα χρήματα. Αφού είδε τι περιείχε, τον έβαλε στο εσωτερικό του παλτού του κι έφυγε από το γραφείο. 

Μόλις πήρε τα χρήματα, τα έδωσε στον 40χρονο συνεργό του με την εντολή να κατέβει από τις σκάλες, ενώ εκείνος πήρε το ασανσέρ. Ο Τομπούλογλου υποστηρίζει πως ο 40χρονος ήταν μαζί του μόνο και μόνο γιατί φοβόταν μήπως τον ληστέψουν!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια