Ξευτιλίζουν τον ναό της Δημοκρατίας - Έκαναν διάλειμμα λίγων λεπτών γιατί δεν υπήρχε υπουργός!!!! για να μιλήσει

Συνεχίζεται το αίσχος στη Βουλή με τα άδεια έδρανα λίγες ώρες πριν την ψήφιση του Προϋπολογισμού
Για πρώτη φορά στα χρονικά εξαντλήθηκε ο κατάλογος με τους ομιλητές στις 6 το απόγευμα
Δεν υπήρχε υπουργός να μιλήσει κι έκαναν ....διάλειμμα μέχρι να πάει κάποιος να πάρει το λόγο
Νέες βολές κυβερνητικών βουλευτών κατά Στουρνάρα

Σε εξέλιξη είναι στη Βουλή η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2014! Ωστόσο, παρά το σάλο με τα άδεια έδρανα τις προηγούμενες ημέρες φαίνεται πως δεν "ίδρωσε το αυτί" κανενός!

Πιο αναλυτικά, η ανίστροφη μέτρηση για τη μάχη των αρχηγών ξεκίνησε, με τον Πρωθυπουργό να ολοκληρώνει την πενθήμερη διαδικασία συζήτησης του προυπολογογισμού με την ομιλία του λίγο πριν τα μέσανυχτα, οπότε και θα ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία.

Και σήμερα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας πρωταγωνιστής ήταν τα άδεια έδρανα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, εξαντλήθηκε σχεδόν ο κατάλογος των ομιλητών, ενώ άλλες χρονιές γινόταν μάχη για το ποιος θα πρωτομιλήσει με κάποιους πάντα να έμεναν με το παράπονο, καθώς δεν προλάβαιναν να τοποθεηθούν επί του κορυφαίαου νομοσχεδίου της Κυβέρνησης.

Σαμαράς και Τσίπρας αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο το πρωτογενές πλεόνασμα, την απελεθεύρωση των πλειστηριασμών α’ κατοικίας, τους φόρους, τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και όχι μόνο.

Να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά, στην ψήφιση του Προυπολογισμού θα λάβουν μέρος 297 βουλευτές και όχι 300, καθώς απουσιάζουν οι 3 προφυλακισθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Δραγασάκης: "Ας έρθει κάποιος υπουργός στη Βουλή! Τον προϋπολογισμό συζητάμε"
Με τον κατάλογο των ομιλητών να εξαντλείται και στις 5 το απόγευμα να έχουν απομείνει μόλις 5 βουλευτές για να μιλήσουν, ο πρόεδρος της Βουλής Γ Δραγασάκης έκανε για δεύτερη φορά παραίνεση επισημαίνοντας την απουσία των υπουργών! Νωρίτερα το απογευμα του Σαββάτου, στην Ολομέλεια ήταν μόνο ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης, ο οποίος έχει μιλήσει από χθες. Ο Προεδρεύων Γ. Δραγασάκης υπογράμμισε επίσης «Δεν θα είναι ωραίο να μιλάνε μεταξύ τους Υπουργοί και πολιτικοί αρχηγοί».

Έκαναν διάλειμμα γιατί εξαντλήθηκαν οι ομιλητές!
Νωρίτερα η απουσία υπουργών και ομιλητών από την συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2014, υποχρέωσε το Προεδρείο να κάνει ολιγόλεπτη διακοπή. Πιο συγκεκριμένα, όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Θανάσης Τσαυτάρης, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχαν στη Βουλή άλλοι υπουργοί για να πάρουν το λόγο κι έτσι ο Πρόεδρος της Βουλής, Γ. Δραγασάκγς ανακοίνωσε ότι θα γίνει "ολιγόλεπτο διάλειμμα" μέχρι να έρθει υπουργός!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια