Φόβοι μήπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε και τη γυναίκα του!

Μιλάμε ότι ο τύπος αυτός είναι, εκτός συναγωνισμού, ο πιο παρανοϊκός στον πλανήτη.
Είναι ικανός να σκοτώσει τον οποιονδήποτε , απλά γιατί δεν του αρέσει η φάτσα του.

Βέβαια και ο πατέρας του δεν ήταν καλύτερος. Την ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας που είχε λάβει μέρος στο mundial της Ν. Κορέας, επειδή δεν έφερε καλά αποτελέσματα, τους έκλεισε όλους σε στρατόπεδο καταναγκαστικών έργων εφόρου ζωής....

Το γεγονός ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας δεν δίστασε να εκτελέσει τον αγαπημένο του θείο βάζει σε υποψίες τα διεθνή ΜΜΕ

Άφαντη είναι εδώ και μέρες η σύζυγος του βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν, με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης να αναρωτιούνται για την τύχη της.

Η νεαρή Ρι Σολ Γιου, που έχει αδυναμία στα τσαντάκια Dior και τη δυτική μόδα, έχει να δώσει σημάδια ζωής πάνω από δύο εβδομάδες.

Το γεγονός ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας δεν δίστασε να εκτελέσει τον αγαπημένο του θείο, βάζει σε υποψίες τα διεθνή ΜΜΕ που αναρωτιούνται αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν προσπάθησε να κλείσει το... στόμα της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του.

Είναι γεγονός πάντως, ότι η Ρι δεν έκανε τελευταία δημόσιες εμφανίσεις όμως η συγκεκριμένη χρονική περίοδος που σημειώνεται η... εξαφάνισή της εγείρει ανησυχία για την ασφάλειά της. Αλλά και το ότι ο Κιμ οργώνει τη χώρα χασκογελώντας, φωτογραφίζεται δημοσίως σε ιχθυοτροφεία και όπου αλλού τραβάει η όρεξή του χωρίς να έχει στο πλευρό του την σύζυγό του, ενισχύουν αυτούς τους φόβους. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν ποια θα είναι η τύχη της Ρι αν δείξει το παραμικρό ίχνος ανυπακοής στον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η Ρι αλλά και η θεία- χήρα του αδικοχαμένου στρατηγού που εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, είναι οι δύο γυναίκες που συμβουλεύουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως υποστηρίζουν τα νοτιοκορεάτικα ΜΜΕ. Εάν ο Κιμ ένιωσε ότι δεν μπορεί να βασιστεί στην σύζυγό του αλλά υπό τον φόβο ότι μπορεί να κάνει "κόμμα" με την θεία του, μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, επισημαίνει η εφημερίδα "Daily Mail".

Η θεία του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Κιονγκ Χούι, μετά την εκτέλεση του συζύγου της την περασμένη εβδομάδα, αναβαθμίστηκε και μάλιστα φέρεται να έδωσε το πράσινο φως για να βγει από τη... μέση ο ερωτύλος άνδρας της. Ο θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν που εκτελέστηκε, ήταν ο δεύτερος ισχυρότερος άνδρας της απομονωμένης αυτής χώρας και σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό Τύπο, είχε μεγάλη αδυναμία στον... ποδόγυρο, γεγονός που τα τελευταία χρόνια είχε κάνει έξαλλη την σύζυγό του. Η 67χρονη θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Κιονγκ Χούι, κόρη του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας Κιμ Ιλ Σουνγκ, διορίστηκε μέλος της επιτροπής κηδειών του κυβερνώντος κόμματος, μια υψηλή θέση. Όμως, η εύθραυστη υγεία της δεν της δίνει αφήνει πολλά περιθώρια ζωής, επισημαίνουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Αρχικά είχε ακουστεί ότι είναι αλκοολική, εν συνεχεία όμως έγινε γνωστό ότι δεν της απομένουν πολλά χρόνια ζωής.

Εκτός από την θεία, και η σύζυγος του βορειοκορεάτη ηγέτη, Ρι Σολ Γιου, με την οποία ο Κιμ Γιονγκ Ουν απέκτησε πρόσφατα ένα κοριτσάκι, εικάζεται ότι ασκούσε μεγάλη επιρροή στον σύζυγό της. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια